Europa League: Fiorentina skal forsvare førstepladsen mod kontrastærke ukrainere


Fiorentina 1.80 Uafgjort 3.60 Dnipro 4.35 (Kickoff torsdag 19:00)


Dette opgør, der fløjtes i gang klokken syv i Firenze, afgør, hvem der slutter som nummer ét i gruppen, og Fiorentina har ikke i sinde at overgive førstepladsen til ukrainerne efter at have ført fra første runde.

På onsdagens pressemøde pegede Fiorentina-træner Montella på Juventus som mulig deltager i Europa League-finalen næste år, der spilles på Juventus Stadium. Torino-holdet var netop blevet slået ud af Champions League, og Juves deltagelse i turneringen vil uden tvivl være en ekstra motivationsfaktor for ærkerivalen Fiorentina.

Montella laver igen en del rotation i torsdagens kamp, og eftersom Gomez ikke bliver klar før næste år, og Giuseppe Rossi spares til Serie A, får bomberen fra pokalturneringen Matos spilletid fra start. Ilicic og Joaquin assisterer ham i angrebet, mens Ambrosini ligger længere tilbage på den centrale midtbane. Den tidligere Milan-veteran er i karantæne i weekenden mod Bologna.

I målet får Neto igen chancen, da Munua endnu ikke er hel klar. Viola har indtil videre vundet begge sine hjemmekampe i Europa League-gruppen med 3-0, mens florentinerne i kvalifikationen tabte 0-1 til Grasshoppers på eget græs, hvorefter det blev til en 2-1-sejr i Schweiz.

Dnipro er ligesom Fiorentina allerede videre, men kommer til Firenze med et point mindre end værterne. Juande Ramos stiller op i en 4-4-2-formation med Zozulya og Seleznyov i front. Ukrainerne har indtil nu vundet alle kampe på udebane i Europa League, men i hjemmekampen mod Fiorentina tabte østeuropæerne 1-2.

Fiorentina vil kæmpe hårdt for ikke at miste førstepladsen, men det at spille på uafgjort ligger ikke rigtig til de lillablusede toscanere. Montellas mandskab skal holde et vågent øje med ukrainernes kontraløb, der er en af gæsternes forcer. Vi satser på en kamp med få mål. Under 2.5 mål giver odds 1.78.


Klik her for at spille på Europa League hos Unibet!