Europa League: Følg FC København på hjemmebane i tæt og spændende gruppe


For niende sæson i træk har FC København kvalificeret sig til et europæisk gruppespil. I år står den på Europa League, og københavnerne er havnet i gruppe med belgiske Club Brugge, finske HJK Helsinki og italienske Torino. Billetsalget er skudt i gang, og FC København sælger billetter til de tre hjemmekampe til en samlet pris af 525 kroner

På forhånd ligner det en spændende og temmelig åben gruppe, hvor Torino er favorit til at tage førstepladsen med odds 2.40, mens Helsinki er underdog blandt de fire klubber og har odds 4.25 på at avancere fra gruppen. For dansk fodbold vil der tilmed være mulighed for at få revanche mod Brugge, der på overbevisende facon slog Brøndby i kvalifikationen til Europa League.

Tror du, at Løverne fra København kan overraske og snuppe førstepladsen i Gruppe B, så får du pt. odds 4.00 på dette væddemål. Ståle Solbakkens tropper lægger ud på eget græs mod HJK den 18. september og er storfavorit til at besejre finnerne med odds 1.45.

Torsdag den 6. november kommer Club Brugge, der har vundet det belgiske mesterskab 13 gange, på besøg i hovedstaden, og 11. december er det den italienske traditionsklub Torinos tur til at prøve kræfter med FCK og det danske vintervejr. Italienerne forventes at komme til Danmark med profiler som Amauri, Nocerino og Quagliarella.

Følg vores dækning af Europa League her!