Europa League: Formsvage Esbjerg deler point med skades- og karantæneramt Liège-hold


Esbjerg 2.50 Uafgjort 3.35 Standard de Liège 2.85 (Kickoff torsdag 21:05)


Intet andet hold, der befinder sig på andenpladsen i Europa League-grupperne, har fået flere point end Esbjergs ni, og vestjydernes succes i den næstbedste europæiske turnering er bestemt værd at lette på hatten over. Salzburg snupper med al sandsynlighed førstepladsen i Gruppe C, men andenpladsen samt avancement til forårets knockout-fase har EfB sikret sig.

Torsdag aften tager EfB imod Standard Liège, der endnu ikke har vundet en kamp, og som ligger side om side med svenske Elfsborg med ét point. De blåhvide danskere slog belgierne 2-1 på udebane i premiererunden og har ikke set sig tilbage siden da.

Niels Frederiksen har ikke lagt skjul på, at prioriteterne pt. ligger i Superligaen, hvor EfB har store problemer med at vinde. Sidste sæsons nummer fire ligger under stregen og har ikke vundet i de seneste seks runder:

"Vi tager hensyn til vores situation i Superligaen, men vi kommer til at stille med et fint hold mod Standard Liège. Det bliver absolut med 11 spillere fra start og syv på udskiftningsbænken, som går efter en succesoplevelse, og taktisk har vi fokus på at skabe chancer. Men hvis en af de spillere, der skal spille mandag, har godt af ikke at spille i morgen (torsdag, red.), så spiller han ikke", siger Niels Frederiksen til EfB's hjemmeside.

Standard har spillet seks ligakampe uden at tabe og indtager pt. førstepladsen i den bedste belgiske række. Holdet har holdt buret rent i de seneste tre kampe, hvor det er blevet til to sejre og én uafgjort i form af to gange 1-0 og én 0-0'er. Ni indkasserede mål i 16 ligakampe taler sit eget tydelige sprog om en dygtig defensiv, og det ligner på forhånd ikke et målorgie i Esbjerg torsdag aften.

Ligesom hjemmeholdet er gæsterne fra Liège hårdt ramt af skader, og oveni kommer to karantæner, så det er meget vanskeligt at forudse styrkeforholdet, hvilket oddsene også antyder. Hvis man agter at satse en mønt eller to på kampen, anbefaler vi, at man går efter det højeste odds, hvilket er på uafgjort (odds 3.35). Desuden tror vi på under 2.5 mål til odds 1.92.

EfB er som sagt hårdt ramt af skader, og Martin Bervold, Magnus Lekven, Jeppe Andersen og Jesper Rasmussen misser alle torsdagens kamp.
 

Spilforslag:
Sats på, at kampen ender uafgjort til odds 3.35
Sats på, at der bliver scoret under 2.5 mål til odds 1.92


Klik her for at spille på Europa League hos Unibet!