Europa League: Juventus og Fiorentina udkæmper taktisk rivalopgør


Juventus 1.37 Uafgjort 4.70 Fiorentina 8.30 (Kickoff torsdag 21:05)


Juventus - Fiorentina, anden akt. Torsdag aften spilles kamp nummer to mellem de to ærkerivaler inden for fem dage, og det var Bianconeri, der tog det første stik søndag i Serie A. Hvis vi kun kigger på Europa League, er der dog tale om første akt, når Juve og Viola mødes i det første af to opgør i ottendedelsfinalerne.

Hjemmeholdets cheftræner, Conte, har udtalt, at de tredje Scudetto i træk er førsteprioritet i denne sæson, men udsigten til at kunne spille en europæisk finale på eget græs virker utvivlsomt som et vederkvægende scenarie for Torino-klubben. Fiorentina derimod satser på at gøre en god figur, så der stadig er noget at spille om i returkampen i Firenze.

Conte nedprioriterer ikke Europa League, men han vil helt sikkert rotere i start-11'ern torsdag aften. I angrebet er Tevez ude med knæproblemer, og Llorente foretrækkes sandsynligvis foran Osvaldo, mens Giovinco er selvskrevet til en startplads. På midtbanen spiller Marchisio i stedet for Pogba, mens Barzagli mangler i forsvaret, hvor Caceres får spilletid.

Juventus har vundet 14 ud af 14 hjemmekampe i ligaen, mens det i Europa League kun er blevet til én kamp på eget græs (2-0-sejr over Trabzonspor).

Fiorentina kan tage positive ting med sig fra søndagens ligakamp, og træner Montella overvejer nok at foretage et par ændringer i startopstillingen; i angrebet bør der blive plads til den tidligere Juventus-spiller Matri, der får assistance af Ilicic. Dermed forventes det, at Gomez starter på bænken.

Borja Valero er tilbage efter at have afsonet karantæne i ligaen, og han er en meget vigtig brik for Montella. Viola har indtil videre vundet tre udekampe i Europa League og spillet uafgjort én gang. I Serie A er det blevet til seks sejre på fremmed græs samt tre uafgjorte og fem nederlag.

Juventus er ubesejret i 24 af de seneste 26 kampe mod Fiorentina i alle turneringer. Det er vigtigt for Juve at komme på tavlen torsdag aften på hjemmebane, men samtidig må holdet ikke lukke mål ind. Vi forventer en tæt og taktisk affære med overvægt i spil til værterne, men med få mål. Under 2.5 mål giver odds 1.95.


Klik her for at spille på Europa League hos Unibet!