Europa League: Juventus storfavorit mod kriseramte Lyon


Efter nederlaget til Napoli kaster Juventus sig over Europa, og eftersom finalen spilles på hjemmebanen i Torino, er det et erklæret mål at gå hele vejen. Lyon har en del problemer i ligaen, og efter at den tidligere så succesfulde klub har måttet opgive håbet om Champions League efter sommerferien, er Europa League-kvalifikationen nu også i fare.

Franskmændene tabte senest 1-2 på hjemmebane i derbyet mod Saint-Étienne, og hjemme i Ligue 1 har Lyon vundet seks kampe på eget græs, mens syv er endt uafgjort, og tre er tabt. Gardes udvalgte satser alt på Europa League og på finalen i den franske ligacup, hvor Lyon sidst i april møder PSG. Værterne må undvære mange spillere, og den seneste, der har indskrevet sig i lazarettet, er den tidligere Milan-spiller Gourcuff. Derudover er Lopes, Bisevac og Grenier ude, mens Umtiti er tvivlsom. Hvis ikke sidstnævnte bliver klar, vil det være et stort problem for Garde, der så bliver tvunget til at hive Gonalons tilbage i bagkæden. Helt fremme sætter hjemmeholdet sin lid til de to frygtede bombere Gomis og Lacazette.

Conte har flere gange understreget, at det at vinde det tredje mesterskab i træk så hurtigt som muligt er vigtigere end Europa League, men med tanke på de resterende holds styrke og en eventuel hjemmebanefordel i finalen bør Bianconeri give alt i Europa. Torsdag aften er Vidal i karantæne, hvilket betyder, at Marchisio starter inde ved siden af Pirlo og Pogba. På højre fløj erstatter Isla Liechsteiner, mens både Barazagli og Ogbonna fortsat er ude i bagkæden. I angrebet er Tevez sikker starter, selvom han ikke har scoret i Europa i fem år, og ved siden af argentineren ligger Vucinic, der dermed erstatter Llorente.

Juventus har ikke tabt sine seneste 14 europæiske kampe, og i de seneste ni er der blevet scoret under 2.5 mål. Juve går på banen som storfavorit, men holdet har ofte haft problemer i Europa, hvilket gør, at vi i stedet satser på, at begge mandskaber kommer på tavlen til odds 1.98.


Klik her for at spille på Europa League hos Unibet!