Europa League-kvalifikation: Dila Gori bliver AaB's stopklods


AaB 1.42 Uafgjort 4.20 Dila Gori 6.00 (Kickoff torsdag kl. 20:15)


Kaukasus er kendt for sine høje bjerge, og det er da også lidt af en tinde, AaB skal over torsdag aften, efter at nordjyderne blamerede sig i Georgien og tabte 0-3 til Dila Gori i første kamp for en uge siden.

Dermed er der ikke levnet mange chancer for videre avancement for Kent Nielsen & Co., der dog hurtigt kom op på hesten igen med en flot og ganske uventet sejr på 2-1 over de forsvarende mestre, FC København, i søndags i Aalborg.

Det er den slags spil, AaB skal finde frem, hvis danskerne skal have den mindste mulighed for at vinde med fire mål over Dila Gori, der sidste år slog AGF i samme kvalifikationsturnering med samlet 5-2.

"Det var en stor skuffelse for os med resultatet sidste torsdag, og især fordi vi ikke fik scoret. Vi har bragt os selv i en situation, der er rigtig svær, og som selvfølgelig havde set anderledes ud, hvis vi havde scoret, hvilket vi havde chancer til", siger AaB's cheftræner, Kent Nielsen, til klubbens hjemmeside og fortsætter:

"Til gengæld fik vi tanket stor selvtillid med sejren over FC København, og der skal lyde en fantastisk stor ros til holdet, især for måden vi gjorde det på med enorm energi, commitment og effektivitet fra hele truppen".

Vi tror, at AaB får det nemmere torsdag aften, end tilfældet var nede i den georgiske hede; Dila Gori vil spille afventende og lure på en kontra, der kan sikre holdet det ene mål, der reelt vil lukke opgøret. Vores resultattip lyder på en 1-0- eller 2-0-sejr (henholdsvis odds 6.00 og 7.25) til det rødhvide hjemmehold, og dermed er AaB's europæiske eventyr forbi, før det rigtig begyndte.

AaB må undvære Thomas Augustinussen og Kenneth Emil Petersen er begge ude med skader, og nyerhvervelsen Kasper Risgård er ikke spilleberettiget i denne runde.
 

Spilforslag:
Sats på, at AaB vinder kampen til odds 1.42


Klik her for at spille på Europa League-kvalifikationen hos Unibet