Europa League-kvalifikation: Optakt til Gefle-Qarabag


Gefle IF 2.25 Uafgjort 3.20 Qarabag 2.90 (Kickoff torsdag 19:00)
 

Gefle måtte finde sig i at tabe 0-1 i det første mødde med Qarabag fra Agdam. Torsdagens returkamp finder i Sundsvall, da Gefles normale hjemmebane ikke lever op til Uefa-kravene.

Gefle blev presset langt tilbage i store dele af det første opgør, der blev spillet i Aserbajdsjans hovedstad, Baku, men 0-1 er trods alt et udmærket udgangspunkt for Gefle, der er inde i en god periode.

Det er først og fremst målmand Mattias Hugosson, der skal have æren for, at Gefle ikke tabte med større cifre. Efter nogle glimrende redninger måtte han dog til sidst (i det 89. minut) se sig udmanøvreret af brasilianske Reynaldo. Nu er det vigtigt for svenskerne at holde nullet, samtidig med at de kommer bedre fremad på banen end i det første opgør.

Det faktum at kampen foregår i Sundsvall, bør ikke betyde det store for hjemmeholdet. Sidst Gefle spillede på banen, vendte holdet 0-3 til 4-3. Der er dog tvivl om Jakob Orlov, hvilket er en streg i regningen for svenskerne, da han var en af nøglespillerne i førnævnte sejr. Opgaven torsdag aften mod Qarabag er dog langt fra umulig for GIF.
 

Spilforslag:
Sats på, at Gefle vinder til odds 2.25
Sats på over 2.5 mål til odds 1.95


Klik her for at spille på Europa League-kvalifikationen hos Unibet