Europa League-kvalifikation: Randers får svært ved at ryste Rubin


Randers FC 4.00 Uafgjort 3.40 Rubin Kazan 1.80 (Kickoff torsdag kl. 18:30)


Torsdag aften skal Randers FC forsøge at gøre det, som FC Nordsjælland ikke magtede tirsdag aften: At slå et stærkt russisk hold på hjemmebane. Mens FCN måtte finde sig i at tabe 0-1 til Zenit St Petersburg i kvalifikationen til Champions League, står Colin Todd & Co. over for Rubin Kazan i tredje runde af Europa League-kvalen.

Og det er ikke et hvilket som helst hold, RFC skal møde torsdag. Godt nok sluttede Rubin kun på sjettepladsen i den bedste russiske række sidste sæson, men i denne sæson er holdet kommet fint fra start med en sejr og to uafgjorte. Sejren kom endda mod Zenit på hjemmebane og lød på 2-1.

Kazan kommer til Randers med en hel del store profiler i truppen såsom den franske landsholdsspiller Yann M'Vila, der spiller med musklerne på den defensive midtbane, og angriberen Salomon Rondon, der tidligere bombede løs i spanske Malaga. Desuden har russerne de seneste år ført sig frem med fin succes i de højere europæiske luftlag.

"Vi skal møde et hold med store fodboldtraditioner, selv om Rubin Kazan måske i øjeblikket ikke er så markante i russisk fodbold som tidligere. Men de har trods alt masser af europæisk erfaring, både fra Champions League og fra Europa League, hvor de sidste år nåede til kvartfinalen, inden de tabte sammenlagt 4-5 til Chelsea", siger RFC's 1st team coach, Thomas Thomasberg, til klubbens hjemmeside og fortæller, hvor danskernes chancer for succes ligger:

"Vi skal være meget kompakte mod Rubin Kazan og ikke mindst være meget tålmodige. Russiske hold laver fejl undervejs, og vi skal nok komme frem til 3-5 chancer i løbet af kampen, og det handler om at udnytte dem, når de opstår".
"Vi skal også nok få vores tid på bolden, men skal også passe på ikke at blive overmodige. Erobrer de først bolden, går det som regel lynhurtigt ned på vores halvdel. Da jeg var i FCM mødte vi både CSKA og Lokomotiv Moskva, og i en af kampene førte vi 1-0. Men så lavede vi nogle boldtab og i løbet af 10-15 minutter var vi bagude 1-3 på hurtige omstillinger", siger han.

Vi ramte plet med Zenits sejr over FCN, og vi tror ikke, at RFC får det nemmere mod Rubin - tværtimod. Godt nok løber der store navne rundt på Kazan-holdet, men vi har ikke at gøre med stjerner af den kaliber, som Zenit råder over. Vi kommer med andre ord næppe til at se en flok russere, der undervurderer hjemmeholdet og sjusker med afslutningerne i samme grad, som vi eksempelvis så Zenit-stjernen Andrey Arshavin gøre det tirsdag aften i Farum.

Rubin Kazan er imidlertid ikke et hold, der banker mål ind på samlebånd i øjeblikket; blot tre er det blevet til i de første tre kampe i ligaen, og i sidste sæsons 30 ligakampe scorede holdet beskedne 39 kasser. Derfor tøver vi med at spille på handicapsejren til gæsterne. Man kan i stedet overveje spillet på X/2 i Halvleg/Fuldtid til odds 5.00; alle Rubins tre ligamål i denne sæson er således scoret i anden halvleg.

Spilforslag:
Den forsigtige: Sats på, at Rubin Kazan vinder kampen til odds 1.80
Den frække: Sats på X/2 i Halvleg/Fuldtid til odds 5.00 


Klik her for at spille på Europa League-kvalifikationen hos Unibet