Europa League-kvalifikation: Rubin gør tingene færdig mod Randers


Rubin Kazan 1.20 Uafgjort 6.00 Randers FC 10.00 (Kickoff torsdag 18:00)
 

Rubin Kazan er ikke et hold, der banker kasser ind på stribe. Landsmændene fra Zenit, der onsdag ydmygede FC Nordsjælland med 5-0, er af en helt anden offensiv støbning end de mørkerøde fra Tatarstan, der i fire ligakampe blot har scoret tre mål. Set i det lys var det ikke godt nok, at Randers FC lod russerne score to gange i den første kamp for en uge siden og dermed gjorde tingene meget vanskelige sig selv.

Selvom Rubin ikke funkler foran kassen, så er holdet fortsat ubesejret i den hjemlige liga efter én sejr og tre gange uafgjort (2-1, 1-1 og to gange 0-0), og Kazan-klubben ligger pt. på syvendepladsen fire point efter førerholdet, Spartak Moskva.

Tilbage i 2010 var det da heller med overbevisende cifre, at Rubin slog FC København på hjemmebane i Champions League-gruppespillet. 1-0 tabte FCK i Rusland (på en straffesparksscoring), efter at københavnerne havde vundet 1-0 i Parken. Ét mål vil ikke være nok for RFC, der som minimum skal op og lave to mål mod russerne torsdag aften.

"De første 20 minutter bliver de vigtigste for os. Vi må ikke lade dem score, for så bliver det for alvor svært. Hvis vi kan holde dem fra at score i starten af kampen, vil jeg betragte opgøret som åbent. Omvendt, får vi scoret på et tidligt tidspunkt, kan det nok gøre dem lidt pirrelige", siger RFC's cheftræner, Colin Todd, til klubbens hjemmeside og understreger, at hans hold "intet har at frygte" før kampen på Tsentralnyi Stadion:

"Vi skal gentage spillet fra anden halvleg i Randers og under ingen omstændigheder gøre det samme med indsatsen fra de første 45 minutter, hvor vi fejlede. Hvis det sker, tror jeg, at vi kan overraske. Vi var nede med 0-2 ved pausen sidst, så det var flot, at vi fik flyttet spillet op på deres banehalvdel efter pausen og reduceret til 1-2, det holder ligesom kampen i live inden torsdag aften her i Kazan".

Jonas Borrings fine hovedstødsscoring gør, som Colin Todd siger, at der stadig er en teoretisk chance for en sensation, men det er desværre ikke noget, vi tror på. Rubin spillede reelt bedre end Zenit gjorde i sin første kamp i Danmark i sidste uge, og der er tale om et russisk mandskab af ganske høj kvalitet. RFC kommer med en meriterende 3-1-udesejr over mestrene FC København i tasken, men Rubin er mindst et par niveauer over de tandløse løver.

5-0 bliver det næppe - dertil er RFC for godt kørende i øjeblikket. 1-0 (6.00), 2-1 (7.75) eller 2-0 (5.50) lyder som mere sandsynlige resultater af en kamp, der bliver Hestenes sidste europæiske opgave i år.
 

Spilforslag:
Den forsigtige: Sats på, at Rubin vinder til odds 1.20
Den frække: Sats på, at Rubin fører ved pausen til odds 1.60


Klik her for at spille på Europa League-kvalifikationen hos Unibet