Europa League-kvalifikation: Torino leverer paradekørsel mod Brommapojkarna


Der er lagt op til en stor fest torsdag aften i Torino, hvor mindst 22.000 tilskuere forventes at møde op for at støtte Il Toro. Efter 3-0-sejren i Sverige er der ikke længere bekymringer om avancementet, så italienerne kan spille frit foran deres mange tilhængere og glæde sig til lodtrækningen til playoff-runden fredag klokken 13. De mørkerøde har ikke spillet på hjemmebane i Europa siden 2002 (Intertoto mod Villarreal).

Træner Ventura roterer en smule i start-11'eren, hvor Darmian, der ellers har været rygtet på vej væk fra Torino, for første gang i sæsonen træder ind på sin sædvanlige højrekant. I angrebet må hjemmeholdet undvære Cerci, der ikke er i form, og som er tæt på at forlade klubben, og derfor spiller duoen Barreto og Larrondo, der kom på tavlen i det første opgør. På midtbanen erstatter Benassi holdkammeraten El Kaddouri, ligesom der bliver spilletid fra start til spanske Ruben Perez, der skubber Vives ud på bænken.

Brommapojkarnas træner, Billborn, har udtalt, at svenskerne har udspillet deres rolle i dysten, og derfor skifter han massivt ud i startopstillingen for at spare spillere til ligakampen mod Falkenberg. Senest spillede Brommapojkarna 1-1 ude mod Kalmar, og efter 17 runder af Allsvenskan ligger holdet fortsat sidst i rækken med ni point og seks point op til overlevelse.

Der er som sagt ikke den store interesse for kampens resultat, da Torino allerede har sikret sig avancement, men Venturas mandskab vil give det talrige hjemmepublikum noget at glæde sig over. Vi tror dog ikke, at der bliver scoret ligeså mange mål som i den første kamp, og derfor anbefaler vi spillet på under 2.5 mål til odds 2.60. Vi tror også, at Torino vinder kampen uden at lukke mål ind til odds 1.84.