Europa League: Lazio får vigtig udesejr i Warszawa


Legia Warszawa 3.90 Uafgjort 3.45 Lazio 1.95 (Kickoff torsdag 19:00)


Lazio skal torsdag aften forsøge at spille sig videre i Europa League mod Legia i Warszawa, men mediernes og tilhængernes opmærksomhed er i øjeblikket andetsteds.

Romerne har det svært i Serie A for tiden, og de stemmer, der taler om et farvel til træner Petkovic, som angiveligt overtager det schweiziske landshold efter VM, tager til i styrke.

Lazio-lejen vil i løbet af torsdagens kamp også have opmærksomheden rettet mod tyrkiske Trabzon, hvor alt andet end sejr til Apollon vil betyde, at Lazio er klar til europæisk bold i foråret.

Petkovic & Co. har fortsat mulighed for at snuppe førstepladsen i gruppen, hvilket vil give de lyseblå en nemmere lodtrækning i knockout-fasen, men for at sætte sig på den skal Lazio vinde over Legia og besejre Trabzonspor på hjemmebane i sidste runde.

I Warszawa er Klose endnu en gang ude, og det samme er Candreva og Biava. Petkovic spiller dermed med Floccari som spydspids og med Lulic, Hernanes og Perea bag ved angriberen. Biancazzurri har endnu ikke tabt i Europa League i denne sæson, men på fremmed græs har holdet heller ikke vundet (3-3 i Tyrkiet og 0-0 på Cypern).

Europa League har indtil videre været en sløj omgang for Legia, og der er ikke meget, der tyder på, at det bliver anderledes i de to sidste runder, nu hvor holdet allerede er ude af spillet. Urbans mandskab blev på brutal vis slået ud af Champions League i playoffrunden tilbage i august af Steaua Bukarest, og holdet er ikke gået ind til kampene i den næstbedste europæiske turnering med den rette indstilling. Polakkerne har efter fire kampe ikke fået så meget som ét point, mens holdet fortsat ligger nummer ét i ligaen derhjemme og kommer lige fra en 3-1-sejr over Pogon Stettino.

For Lazio er kampen mod Legia en gylden mulighed, eftersom polakkerne ikke har det store at spille for og samtidig har mindst syv skader. Petkovic må og skal vinde for at kunne tage kampen op med Trabzonspor om førstepladsen. Odds 1.95 på 2-tallet er ganske højt, og vi satser på en vigtig udesejr til Lazio.


Klik her for at spille på Europa League hos Unibet!

Klik her for at læse vores dækning af Europa League på Blog.unibet.com!