Europa League: Lazio går efter sejren mod Apollon Limassol


Lazio 1.20 Uafgjort 6.00 Apollon Limassol 12.50 (Kickoff torsdag 21:05)
 

Et kriseramt Lazio-hold må torsdag tage imod Apollon uden støtte fra Curva Nord, der er blevet lukket på grund af tilhængernes racistiske ytringer, men de lyseblå går på banen med bevidstheden om, at tre point er et krav, hvis man skal avancere i Europa League. Apollon har imidlertid gjort det fint i Europa og skal ikke undervurderes.
 

Sidste nyt fra omklædningsrummene

Petkovic stiller med Berisha i målet, mens Floccari erstatter Klose i angrebet. Træneren fra Sarajevo stiller i en 4-2-3-1-formation med de tre offensive midtbanespillere Felipe Anderson, Ederson og den unge Keita.

Christoforou gør brug af en identisk formation med angriberen Roberto som spydspids.
 

Form

Lazio ligger nummer to i gruppen efter Trabzonspor og skal derfor gå efter alle tre point. Søndag tabte holdet på samme bane til Genoa (0-2), og spillerne måtte forlade banen til piften fra tribunerne.

Apollon var udset til at agere skydeskive i gruppen, men Christoforous tropper har stadig mulighed for at gå videre efter blandt andet at have hevet sejren i land på udebane mod Legia (1-0).
 

Seneste indbyrdes opgør

De to hold har kun mødt hinanden én gang tidligere, og det var i dette gruppespil, da kampen i Nicosia endte 0-0.
 

Odds & vurdering

Lazio er klar favorit med odds 1.20, mens uafgjort giver odds 6.00. Vi tror, at Petkovic & Co. hiver sejren hjem, men vi satser på en kamp med få mål. Under 2.5 scoringer giver odds 2.05.


Klik her for at spille på Europa League hos Unibet!