Europa League: Lyon på umulig opgave mod ubesejrede Juve


Efter at det tredje italienske mesterskab med al sandsynlighed er sikret, skal Juventus torsdag aften forsøge at spille sig i semifinalerne i Europa League. Bonuccis sene scoring i det første opgør har givet Bianconeri en stor fordel, og det er lidt af et bjerg, Lyon skal bestige, hvis franskmændene skal gøre sig håb om avancement.

Juventus Stadium har i alle henseender været et uindtageligt fort for Juve i denne sæson. Contes mænd har vundet 16 ud af 16 hjemmekampe i Serie A, har besejret Avellino i Coppa Italia, har spillet to gange uafgjort og vundet én (mod FC København) i Champions League, mens det i Europa League er blevet til en 2-0-sejr på eget græs mod Trabzonspor og 1-1 mod Fiorentina.

Cheftræner Conte har sagt, at der ikke bliver roteret det helt store, hvilket ikke overrasker, eftersom vi nærmer os afslutningen på sæsonen, hvor det er de mest formstærke spillere, der bør spille alle kampe. I forsvaret er Barzagli stadig ude, og han erstattes af Caceres. På midtbanen kan det tænkes, at Vidal får en pause, efter at han har klaget over smerter i det ene knæ. Helt fremme spiller Tevez, der nu er uden mål i Europa i fem år, og ved sin side får argentineren nok Osvaldo, der i så fald erstatter Llorente.

Lyon vandt senest 2-1 over Valenciennes i Ligue 1, men troen på succes mod dette Juve-hold er lille. Efter PSG's farvel til Champions League er Gardes mandskab det eneste franske hold i Europa, men torsdag skal Lyon forsøge at gøre det, som ingen andre har magtet i denne sæson: at vinde på Juventus Stadium. Gæsternes træner må klare sig uden den skadede profil Gourcuff, men kan sætte sin lid til angrebsduoen Gomis og Lacazette - de to eneste Lyon-spillere, der for alvor kan gøre en forskel.

Juventus slog mandag Livorno nemt med cifrene 2-0, men i de seneste kampe har der været træthedstegn at spore, hvilket ikke kan undre nogen, eftersom der ikke er blevet roteret meget på holdet, og vi er ved at være fremme ved de afgørende kampe. Ligesom i det første opgør tror vi, det bliver en kamp med få mål, og vi smider vores indsats på under 2.5 scoringer til odds 1.90.

Følg vores tætte dækning af Europa League på blog.unibet.com!