Europa League: Norske Tromsø synger på sidste vers


Levadia Tallinn 1.30 Uafgjort 4.30 Bala Town 9.00

I den første kamp fik walisiske Bala Town sin europæiske debut og vandt en overraskende sejr på 1-0. Torsdag aften skal de forsvare føringen i Estland, hvor Levadia slog sin hidtil eneste walisiske modstander, TNS, med 4-0 tilbage i 2000. Den estiske klub har ikke spillet uafgjort i sine seneste seks europæiske kampe. Levadia er favorit, og vi forventer en hjemmesejr i en kamp, hvor vi satser på under 2.5 mål.


Inter Turku 1.16 Uafgjort 6.30 Vikingur 15.00

Ét finsk hold har allerede trådt i spinaten, og det var såmænd en anden klub fra Turku (TPS), der blev slået ud tirsdag af Jeunesse d'Esch fra Luxembourg. Torsdag går Inter ind til returkampen med et 1-1-resultat fra første kamp, men hjemme i ligaen er formen ikke imponerende, og selvom det senest blev til en 2-1-sejr ude mod Vaasa, så ligger klubben tredjesidst i ligaen. Vikingur er også skidt kørende på de hjemlige breddegrader og kommer med et 1-1-resultat på hjemmebane mod Fylkir i bagagen. Islændingene tabte sit hidtil eneste opgør i Finland: 1-3 blev det mod Jazz Pori tilbage i Uefa Cup'ens 1996/97-sæson. Inter er således favorit, men uafgjort til odds 8.50 frister en del og er bestemt ikke udelukket på forhånd.
 

Celje 3.75 Uafgjort 3.40 Tromsø 1.85

Resultatet i første kamp var lidt af en overraskelse, da slovenerne vandt 2-1 i Norge. På grund af det resultat er Celje nu favorit til at opnå avancement - og det faktum forstærkes blot af, at Tromsø efter en fin start på sæsonen er for nedadgående i Tippeligaen, hvor det søndag blev til et 2-3-nederlag mod Molde. Vi tror, at Cejle går videre efter et uafgjort resultat.
 

Malmø 1.15 Uafgjort 7.00 Drogheda 12.00

Drogheda klarede uafgjort i den første kamp på trods af en udvisning, og nu tror Cookes tropper på muligheden for at avancere og møde skotske Hibernian. Malmø ligger dog på en delt førsteplads i Allsvenskan sammen med IFK, og søndag vandt de lyseblå sikkert over Gefle på eget græs. Torsdag er svenskerne derfor favoritter i en kamp, hvor vi forventer over 2.5 mål til odds 1.50.


Klik her for at spille på torsdagens Europa League-kvalifikationskampe hos Unibet