Europa League: Optakt til Inter-Tottenham


Inter jagter det umulige: At rejse sig efter at have tabt med tre mål i den første kamp mod Tottenham. En håndfuld skader komplicerer Stramaccionis planer. Villas-Boas kommer til Milano for at forsvare et betydeligt forspring, men han må gøre det uden holdets absolutte stjerne, Gareth Bale.
 

Seneste nyt fra omklædningsrummene

Inter må undvære karantæneramte Pereyra, mens både Ranocchia og Cassano sandsynligvis begynder på bænken. Det centrale forsvar vil således bestå af Juan Jesus og Chivu, mens anfører Zanetti og Jonathan tager backerne. På midtbanen bør den unge Benassi få endnu en chance i start-11'eren.

Villas-Boas må som sagt undvære Gareth Bale, der er i karantæne, og han bliver erstattet som den fremskudte midtbanespiller af belgiske Dembele. I angrebet spiller Defoe i fraværet af folk som den skadede Dempsey og Adebayor, der ikke er i topform.
 

Form

Inter befinder sig i en slem periode, og efter ydmygelsen på White Hart Lane for en uge siden tabte Nerazzurri til og med mod Bologna i ligaen. Strama har svært ved at finde den rette løsning i øjeblikket. Tottenham derimod er i fuldt firspring på trods af søndagens 2-3-nederlag til Liverpool. Hos Spurs lever håbet om ikke blot at gå videre fra runden, men også at kunne nå finalen i Amsterdam.
 

Indbyrdes opgør

Tottenham vandt sikkert den første kamp med 3-0. I denne sæsons udgave af Europa League har Inter kun tabt én gang på eget græs - mod Hajduk Split. Tottenham derimod har ikke tabt i 10 kampe i turneringen.
 

Odds

Inter er favorit til at tage sejren på San Siro med odds 2.30. Det kan meget vel ende med at blive en kamp med en del mål, eftersom Inter er tvunget til at angribe for at få mål og dermed blotter sig defensivt. Vi satser derfor på over 2.5 mål til odds 1.80. Inter skal nødvendigvis føre ved pausen, og derfor kan man overveje at spille 1/1 på Halvleg/Fuldtid til odds 3.60.


Klik her for at spille på torsdagens kamp mellem Nerazzurri og Spurs hos Unibet.