Europa League: Optakt til kvartfinalen Chelsea-Rubin Kazan


Chelsea drømmer efter sejren mandag over Manchester United i kvartfinalen i FA Cup'en om at lave en cupdouble - også med tanke på at holdet er langt fra toppen i Premier League. Rubin er også blevet distanceret af førerholdet CSKA i den bedste russiske række, og Europa League er en klar prioritet i klubben.
 

Seneste nyt fra omklædningsrummene

Benitez kan ikke gøre brug af Demba Ba, der allerede har spillet europæisk med Newcastle i denne sæson, og derfor vil Torres igen kunne indtage positionen som spydspids hos The Blues. Både Ashley Cole og Cahill er desuden ude med skader.

Hos Rubin kommer Ansaldi og Cesar Navas tilbage efter overstået karantæne, og Berdyev stiller sandsynligvis med sin sædvanlige 4-2-3-1-opstilling med venezuelanske Rondon som eneste angriber.
 

Form

Chelsea rejste sig efter sidste lørdags nederlag til Southampton i Premier League og spillede en god kamp, da man eliminerede rivalen Manchester United fra FA Cup'en. Rubin kommer med en 2-0-hjemmesejr over Lokomotiv Moskva i bagagen, og Berdyevs tropper er ligesom torsdagens modstander i rigtig god form.
 

Indbyrdes opgør

De to klubber har aldrig før spillet mod hinanden, men sidste gang, Chelsea mødte et russisk hold, var i 2010, da London-klubben slog Spartak Moskva 4-1. Rubin mødte Tottenham tidligere i denne sæsons Europa League, og her fik begge klubber en 1-0-sejr.
 

Odds & vurdering

Chelsea er klar favorit i kampen med 1.52. Rubin slog imidlertid Atletico Madrid 2-0 i den foregående runde, og en russisk udesejr i Vestlondon er sat til 6.70. Det kan meget vel ende med at blive en kamp med over 2,5 mål til odds 1.95.


Klik her for at spille på kampen mellem Chelsea og Rubin hos Unibet.