Europa League: Optakt til Lazio-VfB Stuttgart


Denne kamp bliver spillet uden tilskuere, men Lazio vandt den første kamp 2-0 i Stuttgart, så det er i den grad op ad bakke for tyskerne torsdag aften. William Kvists hold, der som bekendt endte foran FC København i gruppespillet, ligger nummer 14 i Bundesligaen.
 

Seneste nyt fra omklædningsrummet

Petkovic satser i den grad på Europa League, og i aften vil han ikke rotere meget på sit hold. Cana er i karantæne, og Dias er skadet. De to erstattes af Biava og Ciani. Mauri er klar igen efter sin skade, og han spiller lige bag ved den forreste angriber, der sandsynligvis bliver Floccari, selvom Kozak også er inde i billedet.

Labbadia stiller i en 4-1-4-1-formation med Ibisevic, der var i karantæne i den første kamp, som enlig angriber. På fløjene spiller Harnik og Okazaki. Japaneren var sit holds bedste i den første kamp.
 

Form

Lazio er i rigtig skidt form hjemme i Serie A, og mod søndag løb romerne på hjemmebane ind i et smertefuldt 0-2-nederlag til medaljebejlerne Fiorentina. Petkovic & Co. er pt. nummer fem à point med Inter, og derfor er det vigtigt, at holdet får succes i Europa League. VfB Stuttgart ligger nummer 14 i Bundesligaen, hvor holdet er i store problemer. Ibisevic kan tilføre holdet noget tiltrængt styrke i offensiven, men sydtyskerne står over for en gigantisk opgave i Den Evige Stad torsdag aften.
 

Indbyrdes opgør

I den første kamp vandt Lazio 2-0, og dermed har de lyseblå lagt billet ind på videre avancement. I runden forinden slog romerne et andet tysk hold ud i form af Mönchengladbach (3-3 ude og 2-0 hjemme).
 

Odds

Lazio er favorit med odds 2.30 foran tomme tribuner. VfB må angribe fra start, men Lazio er dødsensfarlige på kontraløb. Under 2.5 mål giver odds 1.75.


Klik her for at spille på torsdagens kamp mellem Biancazzurri og VfB hos Unibet.