Europa League: Optakt til torsdagens kampeAnzhi Makhachkala 1.30, uafgjort 5.50, Young Boys 8.00

Er du på udkig efter en "banker", bør denne kamp vække interesse. Det russiske førerhold tager imod schweiziske Young Boys i Moskva.

Anzhi rider i øjeblikket på en bølge i den hjemlige turnering, mens modstanderen befinder sig på femtepladsen i den schweiziske liga. Oddset på hjemmesejr (1.30) ser måske ud til at være i den lave ende, men det er godt betalt med tanke på den kvalitetsforskel, der er på holdene. Sats på hjemmesejr og over 3.5 mål til 2.40.

Resultattip: Anzhi Makhachkala 4-0 Young Boys (16.00)


Rubin Kazan 1.30, uafgjort 5.00, Partizan Beograd 9.00

I Gruppe H står samtlige med ét point efter åbningsrunden. Rubin går ind til dette opgør fuld af selvtillid - især med tanke på 4-0-sejren over Rostov i weekenden. Opgøret er imidlertid ikke så ligetil, som oddset kunne indikere.

Partizan er i toppen af den serbiske liga, og selvom hjemmefordelen favoriserer Kazan, så betyder den russiske fodbolds uforudsigelighed, at jeg går efter uafgjort til odds 5.00 og vurderer, at begge hold vil score til odds 2.30.

Resultattip: Rubin Kazan 1-1 Partizan Beograd (9.00)


Neftci PFC 4.75, uafgjort 3.60, Inter 1.68

Det andet opgør i Gruppe H tegner til at blive mere forudsigelig. Italienerne er kronisk ustabile i Serie A, og de har fulgt op med to sejre på stribe efter nederlaget hjemme til Siena. Inter burde være for stor en mundfuld for holdet fra Azerbajdjan.

Udesejren er det mest sandsynlige resultat, mens Alvaro Pereira er sat til odds 7.00 på at score i kampen.

Resultattip: Neftci PFC 0-3 Inter (14.00)


Panathinaikos 3.65, uafgjort 3.35, Spurs 1.95

Det er altid værd at bide mærke i Tottenhams odds, når de spiller i Europa League, eftersom Andre Villas-Boas ofte agter at spare spillere. Et reservepræget hold vil dog stadig være stærkere end det, Harry Redknapp sendte på banen i sidste sæson. Værterne er alligevel muligheder for at få noget med sig her.

Panathinaikos har skuffet indtil videre i sæsonen og ligger pt. på en 12. plads i den græske liga. Tottenham kæmper med at markere sig i Europa League, hvilket gør, at uafgjort kan være fornuftigt at spille på, ligesom det vil være at spille på, at begge hold scorer til 1.18.

Resultattip: Panathinaikos 1-1 Spurs (6.25)


Lazio, 1.32, uafgjort 4.65, Maribor 9.20

Det andet opgør i Tottenhams gruppe involverer førerholdet Maribor og Lazio i Rom. Italienerne kan meget vel siges at have været heldige, da de spillede uafgjort på White Hart Lane i sidste måned. På hjemmebane burde de derimod være i stand til at spille mere offensivt.

I kølvandet på Maribors imponerende 3-0-sejr over Panathinaikos har oddset på udesejren fristet mange. Man kan dog ikke benægte, at pengene er bedre givet ud på, at Lazio vinder uden at slippe mål ind.

Resultattip: Lazio 3-0 Maribor (8.75)


Liverpool 1.57, uafgjort 3.70, Udinese 5.75

Liverpool er et holde, der delvist frivilligt og devist på grund af en lang skadesliste sender et svækket hold på banen i Europa League. Reservespillerne gjorde, hvad de skulle i det spændende opgør mod Young Boys, men Udinese vil give holdet langt hårdere modstand.

Italienerne har det svært i Serie A, men hjemmesejr over Anzhi i den første kamp fortæller os, at uafgjort kan vise sig at være et godt spil. Sats på uafgjort, og at begge hold finder vej til nettet til odds 1.86.

Resultattip: Liverpool 1-1 Udinese (7.00)


Newcastle 2.30, uafgjort 3.30, Bordeaux 2.90

Alan Pardew var forståeligt nok ikke glad for sit holds indsats mod Maritimo til trods for mange rokeringer i start-11'eren. Bordeaux tog derimod førstepladsen i gruppen med sin 4-0-sejr over belgierne fra Club Brügge. Ligue 1-klubben lader således til at være højt prissat her.

Hvis Newcastle endnu en gang sender et hold bestående af reservespillere på banen, bør Bordeaux kunne tage alle pointene. Sats derfor på udesejren og over 2.5 mål til 2.02.

Resultattip: Newcastle 1-2 Bordeaux (10.50)


PSV Eindhoven 2.00, uafgjort 3.50, Napoli 3.40

Mange anser Napoli for at være en af bejlerne til Europa League-trofæet. Walter Mazzarris mandskab har da også startet turneringen på udsøgt vis med en 4-0-sejr over svenske AIK.

Kampen mod PSV kan vise sig at blive den største test i forhold til, hvor Napoli ligger i titelkampen. Hollændernes 0-2'er mod Dnipro var skuffende, og italienerne bør således kunne tage alle tre point i Eindhoven. Sats på, at Edinson Cavani finder netmaskerne i løbet af kampen til odds 2.85.

Resultattip: PSV Eindhoven 1-2 Napoli (12.50)