Europa League-playoff: FC Nordsjælland spiller sig i gruppespillet med sejr over Elfsborg


FC Nordsjælland 2.02 Uafgjort 3.45 IF Elfsborg 3.35 (Kickoff torsdag 18:00)


Danmark kan for første gang stå med hele tre klubber i de europæiske gruppespil. Det kræver dog, at FC Nordsjælland og Esbjerg konverterer gode udgangspunkter fra de første kampe for en uge siden til reelt avancement torsdag aften mod henholdsvis svenske Elfsborg og franske Saint-Étienne.

Den første af de to spændende kampe spilles i Farum, hvor gæsterne fra Elfsborg kommer på besøg med de tidligere Farum/FCN-spillere Kevin Stuhr Ellegaard og Mikkel Beckmann i truppen og sandsynligvis i start-11'eren. Svenskerne var ikke imponerende i hjemmekampen for en uge siden, og Tigrene fra Farum burde have vundet. 1-1 er imidlertid et fint udebaneresultat, og danskerne er da også favorit til at gå videre med odds 1.65.

Cheftræner Kasper Hjulmand sparede et halvt hold i weekenden, hvor det blev til et 0-1-nederlag i Odense. Dét resultat skal man derfor ikke lægge for meget i, men snarere se tilbage til den første kamp i Sverige for at finde det reelle styrkeforhold mellem de to klubber. 
 


"Det her er en kamp af stor betydning, og vi kan alle fornemme, at det er noget ekstra, og jeg håber så sandelig, at der er folk derude, der finder vej til Farum Park. Det kan blive en speciel og magisk aften, hvor vi for anden år i træk kan komme i europæisk gruppespil, hvilket vil være fantastisk med så ung en klub", siger FCN-træner Kasper Hjulmand til klubbens hjemmeside.

Her på Blog.unibet.com ramte vi X'et i den første kamp, og vi agter at fortsætte stilen torsdag aften, hvor vi satser på den hjemmesejr, der vil sikre FCN en plads i Europa League-gruppespillet. De rødgule bør ganske enkelt være for stærke hjemme i Farum, og et odds på over 2.00 kan man ikke sidde overhørig.

FCN's Morten Nordstrand var en af de stamspillere, der sad udenfor mod OB, og hvis han som forventet spiller igen torsdag aften, så er han én af de mænd, som Elfsborg vil holde et ekstra vågent øje med. Den tidligere FC København-spiller er i topform for tiden og scorede da også det første mål i kampen i Sverige. Nordstrand har odds 5.60 som første målscorer.
 

Spilforslag:
Sats på, at FCN vinder til odds 2.02


Klik her for at spille på Europa League-playoff hos Unibet