Europa League-playoff: Grasshopper får uafgjort hjemme mod Fiorentina


Grasshopper 3.45 Uafgjort 3.25 Fiorentina 2.05 (Kickoff torsdag 21:00)
 

Fiorentina står over for sin første europæiske opgave under træner Montella, og florentinerne har et begrundet håb om, at det også bliver til gruppespil i denne sæson. Grasshopper har masser af europæisk erfaring, men hjemme i den schweiziske liga har holdet problemer.
 

Sidste nyt fra omklædningsrummene

Hjemmeholdets træner, Skibbe, stiller op i en 4-1-4-1-formation med Anatole som spydspids og Salatic som den defensive midtbanemand foran forsvarskæden. Montella hælder til 3-5-2 med Giuseppe Rossi og Gomez som frontduo. Ljajic starter sandsynligvis på bænken. Violas centrale midtbane ser ganske solid ud med Ambrosini, Aquilani og Borja Valero.
 

Form

Grasshopper udfordrede i sidste sæson Basel indtil næstsidste spilledag, men i denne sæson er holdet kommet sløvt i gang med ni point efter fem kampe og seks point op til førerholdet, Young Boys. To 0-0-kampe er det blevet til i de seneste par uger for GCZ mod bundholdene Lausanne og Sion. I sidste weekend vandt holdet dog 1-0 på udebane mod Kriens i den schweiziske pokalturnering.

Fiorentina har tabt to testkampe mod Villareal og Sporting Lissabon, hvilket har skabt lidt tvivl om Montella & Co.'s evner uden for landets grænser. Torsdag aften sætter den unge træner i høj grad sin lid til rutinerede kræfter som Ambrosini og Gomez.
 

Indbyrdes opgør

Det er tredje gang, at Fiorentina spiller på udebane mod Grasshopper. Første gang var i kvartfinalen i mesterholdenes turnering i 1956/57, hvor kampen endte 2-2. Kamp nummer to fandt sted i Uefa Cup'en i sæsonen 1997/98, og her vandt italienerne 2-0.
 

Odds & vurdering

Hjemmeholdets odds på sejr er 3.45, mens en sejr til Montellas tropper er nede i odds 2.05. Vi tror dog på, at Viola kommer fra Letzigrund med en uafgjort til odds 3.25. Desuden satser vi på, at begge hold kommer på tavlen til odds 1.85.


Klik her for at spille på Europa League-playoff hos Unibet