Nicola Berti: "Gareth Bale er fænomenal, men Inter er langt fra slået på forhånd"


Når Inter og Tottenham spiller mod hinanden, er der som regel én tidligere spiller, der er mere følelsesmæssigt involveret end andre - én der har spillet for begge klubber.

Jeg taler om Nicola Berti, Inter-spiller i 80'erne og 90'erne og Tottenham-spiller i en enkelt sæson (1998/99).

Nicola kom til det nordlige London takket være vennen Jürgen Klinsmann, der også har spillet i begge klubber, og han husker stadig sin debut for den engelske traditionsklub:

"Det var på Old Trafford. Det glemmer jeg ikke. Den dag tabte vi 0-2, men atmosfæren var fantastisk. Jeg husker alting fra den dag. Musikken i omklædningsrummet før kampen. Det var jeg ikke vant til fra Italien, hvor hver enkelt spiller plejer at koncentrere sig for sig selv før kampene. Jeg husker, da vi kom ind på banen på det vidunderlige stadion. Det er virkelig Drømmenes Teater".

Berti husker også den seneste kamp mellem de to klubber. Det var i oktober 2010 på White Hart Lane, hvor Tottenham slog Inter og Rafa Benitez 3-1.

"Jeg var på stadion, og jeg kan huske at vi interisti fik et ordentligt drag over nakken. Bale spillede exceptionelt, men han er blevet endu bedre på det seneste. Han skyder lige godt med højre og venstre, og nu hvor han er blevet rykket ind på midten, er han endnu farligere. Jeg mener ikke, at Inter skal omringe ham og lukke ham inde for at standse hans spil, for i moderne fodbold går alle hold på banen for at spille deres egen kamp. Så jeg tror, at det bliver den, der befinder sig i Bales område, der tager sig af ham i den enkelte situation".

Den tidligere italienske landsholdsspiller betragter englænderne som favoritter, men Inter har ikke tabt på forhånd:

"Der er tale om to store hold. Tottenham er muligvis det mest formstærke mandskab i Premier League, men Inter leverede en stor præstation i kampen mod Catania i weekenden, hvilket hjælper på moralen, selvom klubben er inde i en svær periode. Uanset hvad så tror jeg først, at tingene bliver afgjort i returkampen i Milano".


Klik her for at spille på aftenens kamp i Europa League mellem Tottenham og Inter hos Unibet.