Her er de spillere du skal købe i Football Manager 2015!


Betaversionen af den nyeste udgave af Football Manager er på gaden, og Iain Macintosh har ikke brugt tiden på andet, siden spillet landede på hans laptop. Han har stort set ikke været i bad, men i stedet lavet en liste over spillere, der vil kunne matche netop dit budget. Fordi han også tænker på andre end sig selv.

DE DYRE INDKØB

Juan Cuadrado - Fiorentina begynder spillet velvidende, at man ikke kan gøre sig håb om at beholde den colombianske fartdjævel. Hvis du har et stort budget, så bør du være i stand til at købe ham fri for mindre end £30m. Og det skylder du dig selv. Cuadrado er utrolig hurtig, han elsker at drible, han kan spille alle offensive pladser, og han kan sågar spille en habil wingback, hvis du skulle havde de behov.

Sami Khedira - Khedira, der har været et mål for Football Managere siden dagene i Stuttgart, er den billigste af de bedste midtbanespillere. Han kan løbe solen sort, han laver ingen fejl, og han kan sætte en stopper for alle typer angreb. Det eneste problem er, at han kan være disponeret for skader. Men med tanke på at du kan hente ham i Real Madrid for lidt over £15m, så er det en chance, du har råd til at tage.

Nathaniel Clyne - Hvis du lidt mønter på kistebunden, kan du være med til at tørlægge Southampton for talent i Football Manager 2015. Alle elsker en back, der både løber frem og tilbage, og de kommer ikke meget hurtigere end Clyne. Han har ligeledes ganske god til at slå indlæg, så sæt ham til at lave overlap, og se dine £10m kaste mere og mere succes af sig for hver kamp.

KØB AF EN VIS STØRRELSE

Gregory van der Wiel - Hvis du ønsker en billigere højreback, hvorfor så ikke satse på PSG’s Van der Wiel? Pariserne ønsker ham ikke - de har allerede Serge Aurier. Han er 26, er hollandsk landsholdsspiller, han kan løbe, han kan slå indlæg, og PSG er så tosset en klub, at den vil sælge for mindre end £2.5m. Det er ærligt talt dumt ikke at slå til.

Salvatore Sirigu - Van der Wiel er ikke det eneste røverkøv i PSG. Klubben er desperet efter en ny målmand og er klar til at smide Sirigu ud som en stak vasketøj. Det er her, du kommer ind i billedet. For omkring £4m kan du få en målmand med næsten perfekte handsker, utrolige reflekser og en kropsbygning som en græsk gud.

Ignazio Abate - FM15 er et spil med massevis af højrebacker til gode priser - et motto, der næppe bliver en del af dets marketing. Hvis du agter at forstærke din bagkæde, og du ikke kan få Van der Wiel eller Clyne, så gå efter Abate. Der er fart i ham, og han kan lokkes ud af favnen på AC Milan for under £2m.

LÆS MERE: Her er alletiders bedste start-11'er i Championship Manager / Football Manager!

RØVERKØB

Antolin Alcaraz - Han er 31, og han er én af Roberto Martinez' favoritforsvarsspillere, men det skal ikke afskrække dig. Alcaraz' evner inden for tacklinger og hovedstød er fremragende, og du kan få ham fra Everton for omkring £600k. Han kan blive så god for dig.

Milos Krasic - En serbisk landsholdsspiller, der endnu ikke er fyldt 30, for £100k? En mand, der blev solgt til Juventus for £12.75m for fire år siden, og som stadig har fart, acceleration og uhyrlige dribleevner? Ok, han arbejder måske ikke så meget, men det er £100k. Manchester United betaler Wayne Rooney det samme beløb hver tredje dag. Hvad tænker Fenerbahce dog på?

Alex Revell - Hvis du befinder dig i de lavere rækker, så er der én ting, der altid vil redde dig: En stor satan, der vinder alle hovedstødsdueller. For £100k kan Revell blive dit eksemplar af denne type. Han hopper som en laks, og han ville heade en meteor tilbage i kredsløb om jorden, hvis du bad ham om det. Det er ikke en skønhedskonkurrence; du skal bare vinde.

GRATIS FORNØJELSER

Piotr Trochowski - Den 30-årige midtbanespiller, der senest har tørnet ud for HSV og Sevilla, kan hentes for ... absolut ingenting. Han er teknisk overlegen, men fysisk mangelfuld, og han er en spiller, som det er værd at lade dine mere hårdtarbejdende herrer bære gennem kampene.

Sylvan Ebanks-Blake - Han er endnu kun 28, og Ebanks-Blake er altid god for et par mål. Hans stats er ikke ligefrem helt i top, men han er en rimelig allroundspiller, og det var ikke længe siden, han var frontfigur på Wolverhamptons oprykkere.

Papa Bouba Diop - De kalder ham "garderobeskabet" og med god grund. Han er et gigantisk menneske, og almindelige våben kan ikke gøre kål på ham. Ja, han er 36 år gammel, men han har endnu en sæson eller mere i sig i de nedre halvdele af den næstbedste række.

* Alle disse spillere findes i Football Manager 2015 (v.15.0.2) i spil, der indeholder de engelske, spanske, tyske, italienske, hollandske og franske ligaer.