African Nations Cup: 10 ting du skal vide før Zambia-Tunesien


10. I de tre seneste indbyrdes opgør er det endt med én sejr til hver nation og en pointdeling. Uafgjort i torsdagens kamp i Gruppe B giver odds 3.20.

9. Zambia og Tunesien mødtes senest i African Nations Cup i januar 2010, hvor kampen endte 1-1. Det resultat giver odds 7.00.

8. I African Nations Cup 2006 var det derimod Tunesien, der vandt 4-1, og endnu en sejr til nordafrikanerne giver odds 2.07.

7. Begge hold spillede 1-1 i deres første gruppekampe, hvor Zambia mødte DR Congo, mens Tunesien stod over for Kap Verde.

6. Zambia har i sine seneste seks kampe (alle turneringer inkluderet) vundet tre, spillet to uafgjort og tabt én.

HØR MERE: Vi analyserer de afrikanske mesterskaber i Unibet Sportscast!

5. I fire af Zambias seneste fem kampe er det maksimalt det ene hold, der har scoret. Du får odds 1.50 på, at begge hold heller ikke scorer i torsdagens kamp.

4. Tunesien har ikke tabt i sine seneste seks kampe (alle turneringer inkluderet), men har vundet to og spillet fire uafgjort. Point til tuneserne giver odds 1.26 på Dobbeltchancen.

3. Zambia er det hold, der havde færrest skudforsøg i første runde i Gruppe B (7). Under 1.5 mål giver odds 2.48.

2. Tre af Tunesiens seneste fem kampe har budt på mål til begge hold. Sker det igen, får du din indsats 2.28 gange igen. 

1. Tunesien havde den højeste afleveringsnøjagtighed i første runde (82,6 pct.), mens Zambia lå lavest (67,5). Tunesisk sejr uden mål til modstanderen giver odds 2.70.