Confederations Cup: Optakt og spilforslag til Brasilien-Japan


Brasilien 1.25 Uafgjort 5.50 Japan 11.00 (Kickoff lørdag kl. 21:00)
 

Selvom det ikke tidligere har bragt held ved den efterfølgende VM-slutrunde, når man vinder Confederations Cup, så er der ingen tvivl om, at Scolari & Co. ser turneringen som en kærkommen mulighed for at vise sig frem foran eget publikum efter omkring to år med landskampe uden videre betydning. Brasserne skal i grove træk vise omverdenen (og sig selv?), at nationens styrke på banen efter en noget mager periode er ved at være dér, hvor den skal være et år før VM.

Brasilien har haft en fin optakt til turneringen og vandt senest 3-0 på eget græs over Frankrig. Begge de to foregående kampe var endt 2-2 mod henholdsvis England og Chile. Man kan med andre ord ikke ligefrem sige, at brasserne har været oppe mod slagtekvæg de seneste par måneder, og holdet er da også storfavorit til at vinde åbningskampen mod Japan, der har tabt to af sine seneste fire kampe og har haft store problemer med at finde vej til nettet.

Senest vandt japanerne med nød og næppe 1-0 i Irak i VM-kvalifikationen, og forinden var det blevet til uafgjort 1-1 mod Australien samt nederlag til Bulgarien (0-2) og Jordan (1-2). Det er næppe for meget at hævde, at de fire nationer befinder sig et par niveauer under lørdagens modstander, Brasilien, som Japan havde fornøjelsen af at møde i Confederations Cup for otte år siden. Dengang endte opgøret 2-2, men de to nationer har sidenhen mødt hinanden to gange med to sikre brasilianske sejre som resultat (4-1 og 4-0).

Vi har svært ved at se, hvordan Japan på trods af stærke spillere som Kagawa, Honda og Nagatomo skal kunne hamle op med et brasiliansk hjemmehold, der har internationale stjernespillere på samtlige pladser. Der er ingen tvivl om, at træner Scolari vil stille med et slagkraftigt hold, der kan skaffe den (sikre) sejr, som hjemmepublikummet kræver. 11 mål har Brasilien scoret i deres seneste fire kampe, og det ligner en kamp mellem to offensive mandskaber, der nok skal være i stand til at fordele over 2.5 mål imellem sig (odds 1.55).

Vores bud lyder på en komfortabel hjemmesejr, og hvis vi skal komme med et bud på kampens resultat, så bliver det endnu en brasiliensk 3-0-sejr foran egne fans (odds 9.50). 
 

Spilforslag:
Sats på, at Brasilien vinder på handicap 0-1 til odds 1.82


Klik her for at spille på kampen mellem Brasilien og Japan hos Unibet