Confederations Cup: Optakt og spilforslag til bronzekampen Uruguay-Italien


Det er ikke meget andet end en venskabskamp, men de to nationer vil gerne slutte dette års Confederations Cup af med manér og sikre sig en plads på podiet. Italien mangler en hel del spillere, hvilket giver Prandelli en mulighed for at bruge nogle af de spillere, der ikke har fået så mange minutter i benene endnu.
 

Sidste nyt fra omklædningsrummene

Tabarez har hverken karantæner eller skader at bekymre sig om, og han stiller op i en 4-3-3-formation med Forlan, Cavani og Suarez i angrebet.

Prandelli derimod er på grund af skader tvunget til lidt af en revolution. Balotelli, Abate, Pirlo, Marchisio og Barzagli er allesammen ude. I angrebet spiller El Shaarawy, mens Cagliari-spilleren Astori får chancen i forsvaret.
 

Form

Uruguay gav Brasilien store problemer i semifinalen og beviste, at holdet er i god fysisk form.

Det samme kan man sige om Italien, der tvang Spanien helt ud i straffesparkskonkurrence. Gli Azzurri vil sandsynligvis føle sig en smule trætte efter de 120 minutters spil.
 

Indbyrdes opgør

Efter de syv indbyrdes opgør mellem de to nationer har Uruguay lagt sig i spidsen. Sidst de to hold mødte hinanden, var i november 2011 i en venskabskamp i Rom, og her vandt sydamerikanerne 1-0. Det seneste uafgjorte resultat var ligeledes i en venskabskamp og ligeledes i Italien - nærmere bestemt i Milano i april 2002 (1-1). Den seneste italienske sejr går helt tilbage til 1990, hvor VM-værterne takket være mål fra Schillaci og Serena vandt 2-0 i ottendedelsfinalen. Her får du højdepunkterne fra den kamp:


Odds & vurdering

Uruguay er lille favorit med odds 2.35, mens sejr til Italien giver odds 2.90. Det kan meget vel blive en kamp over 2.5 mål, hvilket giver odds 1.72.


Klik her for at spille på kampen mellem Uruguay og Italien hos Unibet