Confederations Cup: Optakt og spilforslag til finalen Brasilien-Spanien


Brasilien 2.60 Uafgjort 3.30 Spanien 2.60 (Kickoff natten til mandag kl. 00:00)
 

Vi står foran lidt af en lækkerbisken natten til mandag, når finalen i Confederations Cup bliver spillet i en af fodboldverdenens hellige haller, Maracaña i Rio. Værtsnationen, Brasilien, står over for europa- og verdensmestrene fra Spanien i det, der næsten kun kan blive en fascinerende kamp.

Begge nationer havde visse vanskeligheder i semifinalerne. Brasilien vandt 2-1 over et heroisk fightende uruguayansk hold, mens Spanien efter 0-0 i den regulære kamp måtte ud i forlænget spilletid og straffespark for at komme forbi Italien med cifrene 7-6.

Både Brasilien og Spanien gik sikkert videre fra gruppespillet som nummer ét efter at have vundet alle tre kampe; brasserne med en målscore på 9-2 og spanierne med en målscore på 15-1. I Spaniens tilfælde skal det nævnes, at én af gruppemodstanderne var Tahiti, der blev besejret 10-0 af de rødklædte sydeuropæere.

Mens Spanien også vandt 2-1 over Uruguay (i gruppen), så formåede Brasilien i sin gruppe at besejre Italien efter 90 minutter. De gulklædte sydamerikanere vandt 4-2 over Azzurri en medrivende kamp.

De to nationer står over for hinanden for sjette gang i historien. I de fem foregående opgør er det blevet til tre brasilienske sejre, én uafgjort og én spansk sejr. Den hidtil eneste spanske sejr daterer sig imidlertid helt tilbage til ottendedelsfinalen ved VM i 1934, mens vi skal tilbage til gruppespillet ved VM i 1986 for at finde den seneste brasilianske sejr (1-0) og dermed også det seneste indbyrdes opgør.

Der er ingen tvivl om, at Brasiliens træner, Scolari, nøje har studeret, hvordan Italien formåede at holde de ellers livsfarlige spanske boldekvilibrister fra at score torsdag aften, og selvom Brasilien foran eget publikum kommer længere frem på banen, end tilfældet var med italienerne, så ved værterne godt, at blottelser koster dyrt mod Villa, Torres, Xavi og Iniesta.

Vi satser på en relativt taktisk, men underholdende kamp med få mål. Under 2.5 mål kaster odds 1.75 af sig. Vi tror også, at hjemmebanen og den gigantiske folkelige opbakning til Brasiliens landshold, der bare er vokset og vokset gennem turneringen i takt med, at protesterne mod landets magthavere er taget til ude på gaderne, gør forskellen i finalen. Overvej at spille på brasiliansk sejr med ét mål: 1-0 (odds 8.25) eller 2-1 (10.50).
 

Spilforslag:
Sats på, at Brasilien vinder kampen til odds 2.60


Klik her for at spille på finalen i Confederations Cup hos Unibet