Confederations Cup: Optakt og spilforslag til Italien-Brasilien


Italien og Brasilien er ellerede kvalificeret til semifinalerne og spiller derfor "kun" om førstepladsen i gruppen lørdag aften. Der forventes ikke at blive lavet mange ændringer i trupperne, da begge nationer gerne vil slutte på førstepladsen og dermed med stor sandsynlighed undgå Spanien.
 

Sidste nyt fra omklædningsrummene

Prandelli spiller sandsynligvis 4-2-3-1, som vi så i kampen mod Japan. Bonucci overtager Barzaglis plads i midterforsvaret, mens Aquilani og Montolivo udgør den centrale midtbaneduo, hvis rolle fortrinsvist er defensiv. Balotelli er endnu en gang spydspids, og bag ved ham får Candreva chancen.

Der er heller ikke mange ændringer i vente hos Scolari. I den brasilianske 4-2-3-1-formation er der plads til enten Hernanes eller Fernando på midtbanen, mens en trio bestående af Oscar, Neymar og Hulk indtager pladserne bag Fred. 
 

Form

Italien vandt ganske vist over Japan, men holdet efterlod ikke noget godt indtryk. Gli Azzurri var fysisk underlegne og kom konstant for sent på boldene. Lørdag eer der mindre pres på italienerne, da avancementet er sikret.

Brasilien kommer med to sejre i bagagen, men i den seneste af slagsen, mod Mexico, imponerede holdet ikke. Holdets bedste spiller var Neymar, der også scorede et formidabelt mål mod mexicanerne.
 

Indbyrdes opgør

Det seneste indbyrdes opgør var en venskabskamp i Geneve i marts, der endte 2-2, efter at Prandellis tropper havde været bagud 0-2. Italien har ikke slået Brasilien siden 5. juli 1982 i den berømte 3-2-kamp i Barcelona, hvor Paolo Rossi scorede tre mål.
 

Odds & vurdering

Brasilien er klar favorit med odds 1.60, mens en italiensk sejr er sat til odds 5.50. Uafgjort, der vil sikre Brasilien førstepladsen på grund af bedre målscore, giver odds 3.60. Da der er tale om en kamp mellem too hold, der er videre, forventer vi en åben kamp med mål. Derfor satser vi på over 2.5 scoringer til odds 1.72.


Klik her for at spille på kampen mellem Italien og Brasilien hos Unibet