Confederations Cup: Optakt og spilforslag til Italien-Japan


Italien jagter den sejr, der vil sikre holdet det forventede avancement fra gruppespillet i Confederations Cup, men Prandelli er i tvivl om, hvorvidt han skal skifte ud i geledderne, eller om han skal give genvalg til de 11 spillere, der startede inde og besejrede Mexico. Zaccheronis Japan har indkasseret tre kasser mod Brasilien i den første kamp, og i aften må man derfor forvente at se et revanchetørstigt mandskab.
 

Sidste nyt fra omklædningsrummene

Prandelli stiller sandsynligvis i sin 4-3-2-1-formation med Balotelli som spydspids og duoen Giaccherini-Aquilani (Fiorentina-spilleren erstatter dermed den formsvage Marchisio) bag ved Milan-manden. I forsvaret bør Maggio få chancen i stedet for Abate, mens Chiellini og Barzagli endnu en gang danner centralt makkerpar.

Zaccheroni stiller med al sandsynlighed også op i den 4-2-3-1'er, han benyttede sig af i kampen mod Brasilien. Maeda er spydspids, og bag ved ham opererer Honda med henholdsvis Kagawa (til venstre) og Okazaki (til højre).
 

Form

Italien lignede efter VM-kvalifikationskampen i Prag mod Tjekkiet og venskabskampen mod Haiti et træt og energiforladt hold. I stedet for fik vi et boldbesiddende og aggressivt azurblåt mandskab at se i den første kamp mod Mexico.

Japan derimod befinder sig i en lidt delikat periode, efter at nationen i sidste uge sikrede sig kvalifikationen til næste års VM-slutrunde. Nu gælder det om at finde energien - først og fremmest den mentale. De primære styrker hos Zaccheronis udvalgte er tempoet og aggressiviteten. Det er en type fodbold, der er vanskelig at gennemføre, hvis spillernes tilstand er, som vi så den i åbningskampen mod Brasilien.
 

Indbyrdes opgør

De to hold har aldrig spillet betydende kampe mod hinanden. Tilbage i 2001 mødtes Japan og Italien i en venskabskamp, der endte 1-1.
 

Odds & vurdering

Italien er klar favorit med odds 1.75, mens japansk sejr er sat til odds 5.00. X'et, der ikke rigtig vil gøre nogle af holdene tilfredse, giver pengene 3.35 gange tilbage. Vi forventer ikke en kamp med mange mål, så fremfor resultatet bør man overveje at satse på under 2.5 kasser til odds 1.60.
 

Klik her for at spille på nattens kamp mellem Italien og Japan hos Unibet