Confederations Cup: Optakt og spilforslag til Nigeria-Spanien


Nigeria er tvunget til at vinde over Spanien søndag aften, men det er ikke engang sikkert, at tre point er nok til at gå videre til semifinalerne. Spanierne er endnu ikke matematisk kvalificeret, men europa- og verdensmestrene skal have en omgang læsterlige klø, hvis avancementet skal glippe.
 

Sidste nyt fra omklædningsrummene

Nederlaget til Uruguay kan vise sig fatal for afrikanerne. Søndag aften stiller træner Keshi endnu en gang i en 4-3-3-formation med Musa, Ideye og Babatunde i angrebet. Lazio-spilleren Onazi er skadet og ikke med.

Del Bosque blander kortene igen, men det betyder næppe, at kvaliteten daler. Efter at Casillas stod mod Uruguay og Reina mod Tahiti, bliver det Valdes' tur mod Nigeria. I angrebet vender Soldado tilbage med Fabregas til højre og Pedro til venstre.
 

Form

Nigerianerne har skadet deres egne muligheder for at gå videre med nederlaget til Uruguay. Keshis grønklædte mandskab lader ikke til at være på toppen, men søndag aften skal der vises mere, end tilfældet har været i de to første kampe i Confederations Cup.

Spanien er det hold, der kollektivt og kvalitetsmæssigt har imponeret mest i turneringen indtil videre. Men det kan næppe siges at være en overraskelse.
 

Indbyrdes opgør

Det hidtil eneste opgør mellem de to nationer skal vi tilbage til Frankrig 1998 for at finde. Der var tale om den første gruppekamp, og Nigeria endte overraskende med at vinde 3-2. Selvom det kun var den første kamp, røg Spanien reelt ud af turneringen med det nederlag. Herunder ses målene fra den kamp:


Odds & vurdering

Spanien er storfavorit med odds 1.23, mens nigeriansk sejr ligger helt oppe i 11.00. Uafgjort er sat til 5.75. Vi forventer en spansk sejr i en kamp med over 3.5 mål til odds 2.20.


Klik her for at spille på kampen mellem Nigeria og Spanien hos Unibet