Confederations Cup: Optakt til Gruppe B


Spanien

Spanien er storfavorit til at ende som nummer ét i Gruppe B og har odds 2.60 som turneringsvinder. Selvom det måske er lidt lavt, så kan man ikke ignorere de to landshold.

Vicente del Bosques hold har kvalitet på samtlige pladser, og da mange af landsholdspillerne er gået glip af succes i Europa i den forgangne sæson, så vil folk som Gerard Pique, Andres Iniesta og Xabi Alonso være ivrige efter at få fat i sølvtøj igen.

Det samme er Valencia-angriberen Roberto Soldado, der holder topscoreren fra EM sidste år, Fernando Torres, ude af start-11'eren i øjeblikket. Soldado scorede 30 mål i 44 kampe i alle turneringer sidste sæson, og det kan vise sig at være en god idé at overvej ham som turneringstopscorer til odds 12.00.

Der er måske ikke tale om det samme uovervindelige hold som for nogle år siden, men Spanien er stadig det hold, man skal slå for at få internationale trofæer.
 

Uruguay

Ethvert hold med Edinson Cavani og Luis Suarez som angrebsduo er en trussel, og semifinalisterne fra VM 2010 er det eneste hold i Gruppe B, der ser ud til at kunne true Spanien i forhold til førstepladsen.

Med den angrebslinje er det værd at overveje et sats på Uruguay som det hold, der scorer flest mål i turneringen til odds 3.50.

Uruguay gik gennem gruppespillet ved VM uden at indkassere så meget som ét mål, så der er ikke kun tale om et hold med offensive kvaliteter. Men det er værd at notere sig, at Uruguay kommer ind i turneringen med en ret skidt stime bag sig - holdet har således tabt fem af sine seneste 10 kampe inklusiv et 1-3-nederlag til Gruppe B-rivalerne Spanien i oktober.

Uruguay er et svært hold at møde, og selv Spanien kan komme i vanskeligheder i det indbyrdes opgør. Hvorfor ikke satse på, at Luis Suarez scorer flere mål end David Villa i søndagens åbningskamp i Gruppe B til odds 6.50?
 

Tahiti

Ah, Tahiti. Det eneste, man kan gør, er at ønske dem held og lykke.

Vinderen af Oceania Football Confederation 2012 er sikker på at blive prygelknabe i Brasilien, og det store spørgsmål er, om holdet overhovedet får scoret et mål. Unibet giver dig odds 1.45 på, at svaret er nej.

Det faktum at holdets primære måltrussel, Chong Hue, har været i storform for AS Dragon i den tahitianske 1. Division, vil næppe holde rivalerne i Gruppe B vågne om natten. Det kan blive rigtig grimt.
 

Nigeria

Nigeria er et interessant mandskab ved Conederations Cup, og nationens håb om at tage andenpladsen vil hvile på, hvorvidt man kan slå Uruguay.

I Africa Cup of Nations i januar viste Super Eagles, at de har, hvad der skal til, og der er uden tvivl masser af kvalitet i Stephen Keshis trup - blandt andet med Chelsea-duoen John Obi Mikel og Victor Moses.

Odds 2.00 på at holdet avancerer fra Gruppe B, er ikke ret højt, men Nigerie er i den grad i stand til at drille konkurrenterne i gruppen.

Nigeria åbner med en nem kamp mod Tahiti søndag, og odds 1.55 på, at Nigeria vinder med tre mål eller derover er værd at overveje.


Klik her for at se alle Unibets spilmuligheder på Confederations Cup