De 10 mest mindeværdige øjeblikke fra VM's Dag 15


1. Dagens straf

Luis Suarez’ endte i uværdighed, da FIFA gav ham ni kampes karantæne og fire måneders karantæne fra "al fodboldaktivitet". Det er uklart, om det inkluderer boldspil med datteren i stuen, men det stopper ham i hvert fald ikke fra at forlade Liverpool, der måske langt om længe vælger at skille sig af med sin kontroversielle angriber.

2. Dagens hjemsendelser

Sulley Muntari og Kevin-Prince Boateng har ligeledes sparket til deres sidste bold i Brasilien, efter at de to er blevet sendt hjem og "suspenderet på ubestemt tid" for manglende disciplin. En erklæring fra det ghanesiske fodboldforbund fortalte os, at Boateng havde brugt "vulgære verbale fornærmelser mod træner Kwesi Appiah" samt, at Muntari havde gjort sig skyldig i et "uprovokeret fysisk angreb på et medlem af staben". Frækt.

3. Dagens røde kort

Dette er blevet en tilbagevendende pris i denne klumme. Onsdag var det Antonio Valencia, og torsdag var det den mere klare beslutning om at udvise Steven Defour for ovenstående knap så rare tackling mod Sydkorea.

4. Dagens fejring

Normalt er fejringer reserveret til hold efter spektakulære mål eller overbegejstrede trænere på sidelinjen, men herover ser vi et soloeksempel på fejring af sig selv fra Ghanas målmand, Fatau Dauda, efter at han reddede et hovedstød fra en helt fri Cristiano Ronaldo.

5. Dagens frispark

Det værste frispark blev ikke begået af en spiller; det var derimod en chokerende voldshandling af dommeren på USA's midtbanespiller Jermaine Jones! Det lader til, at FIFA's disciplinærudvalg skal i gang igen...

6. Dagens indlæg

Sikke en bold det var. Asamoah Gyan satte hovedet på en indadskruet bold, som Kwadwo Asamoah havde smækket indover med ydersiden. Ganske enkelt brilliant!
 

7. Dagens møde i Det Hvide Hus

Krisemøde om Irak? Niks. Sikkerhedsmøde? Nope. Barack Obamas eneste bekymring torsdag handlede om hans drenge, der mødte Tyskland i Recife. Det handler om prioritering.
 

8. Dagens hovedstød

Rusland har utvivlsomt været det kedeligste hold ved VM (trænerens navn er trods alt Fabio Capello), men sikke et hovedstød Kokorin leverede mod Algeriet.


9. Dagens rivalisering

Anspændtheden var på sit højeste hjemme hos Steffi Graf og Andre Agassi, og endnu en gang var det Steffi, der trak det længste strå.
 

10. Dagens statistik

Mål scoret ved de seneste fire VM-slutrunder:

Miroslav Klose: 15

England: 17

Vi nærmer os.