De 5 mest mindeværdige øjeblikke fra VM's Dag 27


1. Dagens taktiske lektion

Joachim Löw vidste, at hans vanvittig hurtige tyske landshold kunne give Brasilien store problemer på kontra, og han satte sit hold perfekt op i forhold til at håndtere de brasilianske trusler. Müller, Kroos, Schweinsteiger og Klose stortrivedes alle i systemet. Vi bøjer os for dig, Jogi.

2. Dagens historiske mål

Uden for landsholdsfodbolden er Miroslav Kloses ry ikke fremragende. Den poskfødte angriber er imidlertid en helt anden spiller, når han trækker den tyske trøje over hovedet. Ikke kun i Brasilien, men foran den mand, han delte rekorden for flest scorede VM-mål med (Ronaldo) scorede Klose dit historiske 16. mål.

3. Dagens syndebuk

Ifølge den tidligere brasilianske stjerne Juninho er der "et par spillere, der ikke er værdige til at bære trøjen", og én af dem er utvivlsomt Fred. Angriberens patetiske præstationer gennem hele slutrunden gik langt om længe ind hos hjemmepublikummet, der både buhede, når han havde bolden, og efter at han var taget af banen og blev vist på storskærmen.

4. Dagens gave

Havde han vist, at hans hold ville give Tyskland syv gaver, havde han næppe afleveret denne mystiske gave til Jogi før kampen.

5. Dagens tårer

Med tårer i øjnene stod David Luiz foran de rullende tv-kameraer efter den store ydmygelse og udtalte: “Vi ville gøre folk glade, men kunne ikke. Undskyld til alle brasilianere".