Ed Malyons sikre spil: Brasiliens unge sambadrenge kører Ecuador over i aften


I går gik en af de mest spændende turneringer i gang, hvis du er på udkig efter rå, uspolerede talenter på slap line.

Det sydamerikanske U20-mesterskab bliver i år afholdt i Argentina, og værterne løb ind i et choknederlag på 0-1 mod Chile i gårsdagens åbningskamp.

I aften er det den næste generation af brasilianske sambastjerner, der skal underholde tilskuerne, og man kan vist roligt sige, at tribunerne vil være fyldt til randen med talentspejdere, der slikker sig om munden. I første kamp står Brasilianerne over for Ecuador, der selv har et par store talenter i truppen - især midtbaneduoen Cevallo og Corozo. De skal imidlertid op mod et brasiliansk landshold, der stinker af talent hele vejen fra målmand til spydspids.

Holdet har en stærk rygrad fra den formidable Doria i forsvaret, Adryan og Felipe Anderson på den kreative del af midtbanen og frem til Sao Paulos Ademilson i angrebet.

I Sydamerika er det vigtig aldrig at undervurdere de hold, der ligner miniputter, og et af de mandskaber er Ecuador. Landets a-landshold har kun Argentina foran sig i VM-kvalen til 2014, og alt tegner til endnu en slutrunde for Ecuador. Den nationale infrastruktur er under forbedring, og det samme er landets trænere og spillere.

En af ecuadorianernes store fordele har imidlertid været at spille på hjemmebane i store højder, og selvom Argentinas kamparenaer i Mendoza og San Juan ganske vist er en del over havets overflade, så kan holdet ikke udnytte modstanderens trætte ben, som de kan hjemme i Quito.

Vi satser på, at Brasilien triumferer i sikker stil mod et Ecuador-hold, der vil arbejde hårdt og energisk, men som ikke har det nødvendige niveau til at besejre brasserne.

Brasiliansk sejr på handicap -1 til odds 1.96 er dagens bedste spilforslag.