EM-kvalifikation: 10 ting du skal vide før Wales-Cypern


10. Wales og Cypern har mødt hinanden tre gange tidligere, hvoraf de to opgør er blevet spillet i EM-kvalen. Cyprioterne kan prale af to sejre, mens Wales har vundet én gang. Udesejren giver odds 7.00.

9. Wales slog Cypern 3-1 på hjemmebane i EM-kvalen 2008 - én af fire sejre i gruppespillet. Chris Colemans udvalgte har odds 1.45 på at vinde mandag aften.

LÆS MERE: Leverer Italien en sjælden målfest på Malta, når de to middelhavsnationer mødes mandag aften?

8. Cypern har kun vundet én ud af 15 kampe - en 2-1-sejr over Bosnien i første runde af EM-kvalen. Gæsterne har odds 2.85 på at få point på Dobbeltchancen.

7. Wales derimod er ubesejret i sine seneste fire betydende kampe - nationens bedste stime siden kvalen til EM 2004. Hjemmeholdet har odds 3.40 på at vinde begge halvlege.

6. Wales havde kun to skud på mål ud af 12 forsøg i alt i 0-0-kampen mod Bosnien fredag aften. Waliserne har odds 5.60 på ikke at score mod Cypern.

5. Real Madrids Gareth Bale har lavet syv kasser i 14 kampe for klub og landshold i denne sæson inklusiv to mål for Wales mod Andorra i sidste måned. Bale har odds 4.00 på at score mindst to mål.

4. Kun to gange i Cyperns seneste 11 kampe er begge hold kommet på tavlen. Mål til begge hold mandag aften i Cardiff giver odds 2.50.

LÆS MERE: Det lærte vi af Englands 1-0-sejr mod Estland søndag aften!

3. Charlton-angriber Simon Church har kun lavet ét mål i fem kampe for klub og landshold i denne sæson og har kun sat to scoringer ind for Wales i 28 landskampe. Den 25-årige har odds 5.20 som første målscorer.

2. Wales har kun scoret først i tre af sine seneste 10 opgør. Cypern har odds 3.35 på at lave kampens første mål.

1. FC Sion-midtbanespilleren Demetrios Christofi har lavet to af Cyperns tre mål i denne kvalkampagne - begge sat ind mod Bosnien. Cypern har odds 1.91 som målscorer.

LÆS MERE: Følg vores blogdækning af landsholdsfodbold!