EM-kvalifikation: Her er mandagens fem skarpeste spilforslag


Wales-Cypern: Gareth Bale scorer i walisisk sejr / odds 2.18

Med tanke på Gareth Bales betydning for det walisiske hold og manglen på offensive valgmuligheder for cheftræner Chris Coleman har det længe været sådan, at hvis Wales skal score, så er det Bale, der skal gøre det.

Hvis du er enig - og efter Real Madrid-stjernens soloshow i Andorra vil du være tilgivet - så får du med dette spil odds 2.18 frem for odds 1.50 på blot en sejr til Wales.

Fredagens uafgjorte resultat mod Bosnien, som næsten blev vekslet til walisisk sejr af Bale til sidst, var en fin optakt til mandagens kamp for waliserne, og vi er sikre på, at holdets stjerne kan levere varen igen.

Letland-Tyrkiet: Hjemmeholdet får minimum ét point / odds 2.30

Efter to nederlag i træk til henholdsvis Island og Tjekkiet er tyrkernes EM-håb allerede falmet kraftigt.

Veteran-træneren Fatih Terim skulle angiveligt være klar til at træde af, hvis hans hold igen fejler på udebanen i Riga, hvor værterne fra Letland var ubesejret i fem kampe inden fredagens nederlag til et imponerende islandsk mandskab.

En kamp mod Tyrkiet vil vække gode minder for letterne, hvis dramatiske playoffsejr i 2003, da holdet var bagud 0-2 i Istanbul og alligevel kom tilbage og fik 2-2 og dermed en samlet 3-2-sejr, fortsat er det største resultat i nationens historie, eftersom det sikrede Letland en plads ved EM 2004 - landets hidtil eneste deltagelse i en større slutrunde.

LÆS MERE: Kan Italien levere en sjælden målfest på Malta? Vi varmer op til mandagens kamp!

Wales-Cypern: Begge hold scorer / odds 2.35

Nulløsningen mod Bosnien var samtidig Wales' første clean sheet i seks kampe, og waliserne har ikke holdt buret rent to gange i træk siden sejre over Schweiz og Bulgarien i 2011, hvor Bale scorede i begge opgør.

Det tyder alt sammen på, at Wales, der trods alt bør kunne slå Cypern mandag aften, samtidig indkasserer mål mod et cypriotisk hold, der leverede en choksejr over Bosnien i første runde og tabte på hjemmebane til Israel fredag.

Island-Holland: Island scorer først / odds 2.85

Island er i fremragende form med tre sejre i træk, hvor holdet har scoret syv og ikke lukket et eneste mål ind.

Ingen af de tre modstandere var naturligvis af samme kaliber som mandagens modstander, VM-semifinalisten Holland, men hollænderne har vist sårbarheder i den anden periode under Guus Hiddink, hvor holdet har ladet modstanderen score i samtlige tre kampe inklusiv hjemmekampen mod Kazakhstan fredag i Amsterdam, hvor udligningen først blev sat ind efter mere end en time.

Endnu en sejr vil nok være for meget at forvente af islændingene, men de kan skræmme hollænderne og endda score det første mål mandag aften i Reykjavik.

LÆS MERE: Det lærte vi af Englands 1-0-sejr på udebane mod Estland søndag aften!

Bosnien-Belgien: Divock Origi scorer i kampen / odds 4.10

På trods af Everton-angriberen Romelu Lukakus større erfaring foretrækker den belgiske landstræner, Marc Wilmots, at benytte sig af den 19-årige Divock Origi som spydspids, ligesom han gjorde det under VM.

Teenageren har siden da skrevet en dyr kontrakt med Liverpool for i næste sekund at blive lånt tilbage til Lille, og han forventes igen at gå forrest, når Belgien i Zenica skal forsøge at tage kontrollen i Gruppe B i det, der er ét af de sværere opgør.

Eden Hazard forventes ligeledes at starte inde, efter at han blev sparet i 6-0-ydmygelsen af Andorra fredag, hvor Origi kom på tavlen, og det er meget sandsynligt, at han kan sætte sin unge holdkammerat i scene, så Origi kan score til et ganske glimrende odds.

LÆS MERE: Følg vores blogdækning af landsholdsfodbold!