EM-kvalifikation for U21-landshold: Di Biagios Azzurrini har allerede ryggen mod muren


Cypern U21 7.50 Uafgjort 4.25 Italien U21 1.40 (Kickoff mandag 15:00)


Vi er kun nået til kamp nummer to, men der er allerede et klima af afgørelsens time for det italienske U21-landshold. Landstræner Di Biagio skal efter torsdagens premierenederlag på hjemmebane til Belgien (1-3) mandag eftermiddag føre sit hold til sejr i Nicosia mod Cypern, hvis ikke kvalifikationen til U21-EM i Tjekkiet i 2015 skal kompromitteres.

Det italienske U21-hold, der også er kendt som Azzurrini, spillede en fin første halvleg mod belgierne, men faldt sammen i anden halvleg, da modstanderens højere kvalitet blev tydeliggjort.

Det cypriotiske mandskab, der er trænet af Makridis, har allerede tabt til både Belgien (0-2) og Serbien (1-2). I angrebet sættes der lid til Thalassitis, der spiller som amatør i engelsk fodbold.

Di Biagio stiller i en 4-2-3-1-formation med Belotti fremme og Battocchio, der er ejet af Udinese, men pt. tørner ud for Watford, som den ene af de unge mænd i den offensive midtbanetrio, der yderligere består af Improta og Fedato.

Italiens U21-landshold deltog i løbet af sommeren i EM under ledelse af cheftræner Mangia og opnåede en meget flot andenplads efter et overlegent spansk hold. Di Biagio har med andre ord ikke haft lang tid til at arbejde med sit nye hold, der umiddelbart ikke har tidligere tiders kvalitet. Den tidligere Roma-spiller er tvunget til på rekordtid at finde den optimale holdsammensætning.

Mod Belgien var det især holdets defensiv, der vaklede, og vi tror på, at Azzurrini rejser sig igen og kommer fra Cypern med en sejr efter en kamp, hvor begge hold kommer på tavlen til odds 1.72.
 

Spilforslag:
Sats på, at begge hold scorer til odds 1.72


Klik her for at spille på EM-kvalifikationen for U21-landshold hos Unibet