EM for kvinder: Optakt og spilforslag til Danmark-Finland


Danmark (k) 1.25 Uafgjort 5.00 Finland (k) 11.50 (Kickoff tirsdag kl. 20:30)
 

Danmark og Finland har begge brug for en sejr tirsdag aften for at slutte blandt de to første i EM-gruppen. Det er dog Danmark, der har det mentale overtag, da de rødhvide har vundet de fleste indbyrdes opgør gennem tiden.

Som sagt er der tale om knald eller fald for de to landshold. Hvis en plads i top-2 skal sikres, behøves en sejr samtidig med, at Sverige eller Italien taber. Derudover skulle der gerne sættes et par mål ind, eftersom både Italien og Sverige fører på dette parameter.

Hvis ét af holdene får de tre point, så kommer det pågældende mandskab som minimum til at gå videre som bedste treer. Hvis opgøret ender uafgjort, kan Danmark dog alligevel ende med at sikre sig en plads i knockout-kampene; det kræver imidlertid, at Island og Holland også krydser i Gruppe C.

I de hidtil 36 indbyrdes opgør har Danmark vundet hele 26 og er da også storfavorit med odds 1.25. Målscoren er 84-17 i dansk favør.

Finland klarede uafgjort mod Italien, men faldt helt sammen mod Sverige og tabte 0-5. Finnerne har odds 11.50 på sejren.

Alt i alt ligner Danmark det bedste og mest formstærke hold, så vi satser på rødhvid sejr og avancement til de danske kvinder tirsdag aften.


Klik her for at spille på EM for kvinder hos Unibet