EM for kvinder: Optakt og spilforslag til Frankrig-Danmark


Frankrig 1.36 Uafgjort 4.50 Danmark 8.00 (Kickoff mandag kl. 20:45)


Torsdag aften blev det afgjort, at Danmark gik videre til kvartfinalen ved EM i Sverige - ikke efter en fodboldkamp, men efter en lodtrækning, hvor der stod Rusland på den anden lodseddel. De danske kvinder står dermed foran en knald-eller-fald-kamp mandag aften i Linköping mod en af favoritterne, nemlig Frankrig, der som det eneste hold spillede sig videre fra gruppen med maksimumpoint. De rødhvide tropper har derimod fortsat den første sejr til gode.

Et andet favorithold, Sverige, spillede sig søndag aften i semifinalen (mod Tyskland) takket være en overbevisende 4-0-sejr over Island, og mange regner med, at Les Bleus viser noget nær samme overlegenhed mod de danske outsidere.

Landstræner Kenneth Heiner-Møller kan ikke være tilfreds med den manglende skarphed, som de danske kvinder har vist hidtil i turneringen, men han tror naturligvis på, at der er en mulighed for at skabe sensationen mandag aften.

"Det har overrasket mig, at vi har haft så svært ved at score. Men jeg tror, at forklaringen skal søges i det voldsomme pres, der er på spillerne ved sådan en turnering", siger Heiner-Møller ifølge Politiken.

Vi har desværre svært ved at tro på dansk sejr og er overbevist om, at den danske stopperduo Christina Ørntoft og Line Røddik får en meget varm aften over for de skarpe franske offensivspillere, der indtil videre har været gode for syv mål. Til sammenligning har Danmark scoret tre gange, hvoraf de to kasser er sat ind af Mia Brogaard. En af de umiddelbare fordele, det danske hold har i forhold til modstanderen, er, at danskerne har haft to dage mere at hvile i.

Vi satser imidlertid på, at Frankrig vinder kampen uden de store problemer med handicap 0-1 til odds 2.16, og at de franske kvinder også fører ved pausen (odds 2.04). Dermed ryger Danmark ud af EM uden at have vundet en kamp.
 

Spilforslag:
Sats på, at Frankrig vinder med handicap 0-1 til odds 2.12


Klik her for at spille på EM for kvinder hos Unibet