Fem ting der kan gøre England til verdensmester næste år


1. Behold Michael Carrick på holdet

Michael Carrick er en fantastisk fodboldspiller. Han behandler bolden med kærlighed og ikke som en varm kartoffel. Hans klasse, kølighed og evne til at levere en knivskarp aflevering er lige præcis, hvad England har brug for. Han var Manchester Uniteds bedste spiller (efter Robin van Persie) i sidste sæson og var fremragende, da England slog Polen i den altafgørende kvalkamp. Han er taktisk kløgtig og har erfaring fra højeste niveau. Carrick skal starte inde i Englands første kamp i Brasilien.
 

2. Få det bedste ud af Rooney og Gerrard

For at sige det rent ud: Wayne Rooney og Steven Gerrard er Englands to største matchwinner-typer. De kan skabe noget ud af ingenting og kan ændre en kamps gang, uanset hvad modstanderen hedder. Roy Hodgson har gjort det godt i forhold til at få det bedste ud af de to. Det skal fortsætte.
 

3. Smid dødvægten over bord

Det er et stykke tid siden, vi sidst så typer som Gareth Barry på det engelske landshold, men listen er endnu længere. James Milner, Glen Johnson, Tom Cleverley, Stewart Downing og Ashley Young er alle spillere, der har underpræsteret, og som altid har det med at komme tilbage i truppen. Stop det. Disse spillere vil ikke føre VM-succes med sig. England må omfavne typer som Ravel Morrison, Ross Barkley og Wilfried Zaha og aldrig se sig tilbage igen.
 

4. Forvandle spilovertag til mål

Som vi så det i Englands venskabskamp mod Tyskland tirsdag, missede hjemmeholdet chancen for at bringe sig foran, da spilovertaget var på Englands side i begyndelsen. Three Lions sad på spillet og holdt Tyskland til sporadiske kontraløb, og på et tidspunkt faldt det hele sammen, da Per Mertesacker på flot vis headede bolden i englændernes mål. Tyskerne forlod Wembley med en sejr uden at have spillet synderligt godt. Det er på tide, at England lære at gøre det samme.
 

5. Hold hovedet koldt og hold på bolden

Ikke engang kongen af boldbesiddelse, Fabio Capello, kunne få England til at holde på bolden og sætte sig på modstanderne. Dette har været den engelske syge i årevis, og hvis Hodgson kan få spillerne til at lade bolden gøre arbejdet for dem, så vil de få det meget nemmere mod verdens bedste nationer næste sommer i Brasilien.
 

England har pt. odds 25.00 som verdensmester. Klik her for at se alle Unibets VM-odds.