Fem ting vi lærte af 0-0-kampen mellem Belgien-Wales


Det handlede ikke udelukkende om Gareth Bale

Wales' tidligere resultater og præstationer har altid haft en tendens til at handle om Gareth Bale, men i kampen mod Belgien var han næppe blandt de fem bedste walisere.

Målmand Wayne Hennessey, de centrale forsvarsspillere Ashley Williams og James Chester samt midtbanespillerne Joe Allen og Joe Ledley spillede alle fremragende og hjalp til med at sikre det clean sheet, som Wales tydeligvis var kommet til Bruxelles for at hente.

Bale i angrebsrollen var åbenlyst en trussel i kontraspillet, men det hele handlede om at forblive solide for waliserne, og det lykkedes de med - lige præcis.

Belgien er stadig et hold fyldt med dygtige individualister

Eden Hazard summede truende omkring, og resten af hans talentfulde holdkammerater så alle ud til at kunne gøre ondt på modstanderen, men man fik aldrig fornemmelsen af, at belgierne arbejdede sammen.

Måske skyldtes det fraværet af holdets leder, Vincent Kompany, hvis vokale tilstedeværelse var meget savnet, men der var masser af frustration at spore i Bruxelles, og dette belgiske landshold fremstår fortsat som work in progress.

Aaron Ramsey kæmper stadig for at finde sin form

Der er ingen grund til at lede efter negative ting ved Wales' præstation, men sidste års gyldne touch ser ud til at have forladt Aaron Ramsey, der ikke længere ser hver eneste af sine boldberøringer føre til mål for Arsenal, og som igen bøvlede med at finde rytmen i sit spil i Belgien.

Især i første halvleg tabte han ofte bolden og satte yderligere pres på Allen og Ledley bag sig. Det var en uansvarlig præstation af en spiller, som Wales har brug for, præsterer maksimalt, hvis holdet skal have en chance for at komme til Frankrig.

Divock Origi bliver en gevinst for Premier League

Efter at han overraskende erstattede Romelu Lukaku ved VM i Brasilien, fremstår Divock Origi nu som en spiller, der ville kunne gøre en god figur i Liverpool, hvis Lille ville lade ham gå.

Men årsagen til at The Reds kunne købe ham for det, der kan vise sig at være en ganske lille sum af 93 millioner kroner, var, at englænderne måtte låne ham ud med det samme - noget, der kan vise sig at være held i uheld, hvis han fortsætter med at udvikle sig så hurtigt som nu.

Han scorede ikke og havde heller ikke rigtig nogen chancer, men hans intelligente bevægelser skabte plads og muligheder for holdkammeraterne.

Wayne Hennessey fortjener bedre end at være Crystal Palaces nummer to

Den walisiske landsholdsmålmand, Hennessey, var igen fremragende, og man må spørge sig selv, hvordan han kan sidde på bænken i Crystal Palace.

Ja, ja, Julian Speroni er da en dygtig keeper, men der må da være et sted, hvor han kan gøre gavn?

Bare stil jer pænt i kø.

LÆS MERE: Følg vores blogdækning af landsholdsfodbold!