Fem ting vi lærte af Argentina-Belgien (1-0)


1. Argentina gør kun det nødvendige, og det er ok

Der har været masser af god fodbold ved dette VM, der har ikke været et rigtig godt hold. Colombia spillede til kanten af sin ydeevne, men det er vist så tæt på, vi kom.

Det er dog også ok. Argentina og andre hold har fundet en måde at gøre lige præcis nok til at vinde i knald-eller-fald-kampene - noget vi igen så mod Belgien, hvor de kom tidligt foran og derefter forsøgte at kontrollere kampen med hårdt arbejde.

Det gør de ikke altid elegant, men de gør lige nøjagtig det nødvendige for at overleve.

2. Gonzalo Higuain kan stadig vise klassen, når det gælder

Mere end nogen anden må Gonzalo Higuain have lyttet til meningerne om, at dette Argentina-hold var for afhængigt af Lionel Messi ved VM - især med tanke på at Napoli-angriberen endnu havde sit første mål til gode i turneringen.

Det ændrede sig altsammen efter otte minutters spil i Brasilia, da Higuain sørgede for den type knivskarpe afslutning, som ellers kun Messi ville kunne hive op på det argentinske hold. Han har stadig en nøglerolle at spille for Argentina ved denne slutrunde.

3. Eden Hazard kom aldrig ind i VM-turneringen

Ingen mål og ikke rigtig de imponerende præstationer blev det til for Eden Hazard i Brasilien, og Chelsea-stjernen står nu tilbage med en meget skuffende statistik, der lyder på bare seks mål i 51 landskampe.

Han magtede på intet tidspunkt at sætte sit aftryk på kampene i slutrunden, hvilket især gjorde ondt, da hans hold virkelig havde brug for ham i kampen mod Argentina, hvor han endda stod over for en velkendt modstander i form af Manchester Citys Pablo Zabaleta, som han drev gæk med i en Premier League-kamp i februar.

Han formåede ikke rigtig at få tingene til at køre, og han må stå meget skuffet tilbage.

4. Angel di Maria bliver svær at erstatte

Argentinas største nedtur i kampen mod Belgien var skaden til Angel di Maria - angiveligt en muskelforstrækning i låret. Fløjspilleren var tvunget til at forlade banen efter bare 33 minutter og blev erstattet af Enzo Perez fra Benfica.

Den 28-årige gjorde et beundringsværdigt stykke arbejde, men uanset hvad er han ingen Di Maria, og hvis Real Madrid-spilleren ikke kan spille i resten af turneringen, så kan Argentina være i problemer.

5. Divock Origi er lovende, men stadig meget usleben

Måske sidder den belgiske landstræner, Marc Wilmots, på flyveren og ærgrer sig over sin beslutning om at lade den 19-årige angriber Divock Origi starte på banen.

Der er ingen tvivl om, at teenageren er talentfuld, men han har stadig meget at lære om spillet, hvilket bekræftes af, at Liverpool skulle være klar til at købe ham og leje ham tilbage til Lille efter VM.

Origi gjorde, hvad han kunne, men rutinerede og snu forsvarsspillere som Martin Demichelis og Ezequiel Garay var en svær nød at knække.

I den anden kvartfinale lørdag spillede Holland sig videre på bekostning af Costa Rica. Her er, hvad vi lærte af det opgør!