Fem ting vi lærte af Argentina-Schweiz 1-0 (efter forlænget spilletid)


1. Alejandro Sabella er for konservativ til sit eget bedste

Han betragter måske nok sig selv som en pragmatiker, men Sabella lavede tre indskiftninger uden at ændre formationen (Palacio for Lavezzi, Basanta for Rojo and Biglia for Gago). En smule mere eventyrlyst kunne have gjort, at Argentina havde sikret sig sejren meget tidligere mod et trupmæssigt underlegent hold.

2. Schweiz' Shaqiri kan ikke gøre alting selv

Schweizerne så farlige ud på dødbolde, hvor de formåede at give argentinerne problemer. I det åbne spil gik alt igennem Xherdan Shaqiri - schweizernes talentfulde unge angriber. Men det er begrænset, hvor mange løb og hvor meget holden i bolden én angriber kan præstere uden støtte fra holdkammeraterne. Hvis Schweiz' nuværende generation af talentfulde stjerner skal udleve potentialet, så skal spillet blive mere risikovilligt, og resten af holdet skal støtte angrebsprofilen.

3. Argentina er skrøbelig bagude

Vi så i første halvleg, hvor nemt Josip Drmic dansede gennem Argentinas forsvarskæde. Holdets defensiv består af Napolis Federico Fernandez, Manchester Citys Pablo Zabaleta, Benficas Ezequiel Garay og La Platas Marcos Rojo. På trods af al den internationale erfaring lader de ikke til at kunne forsvare sammen. De slap med skrækken tirsdag, men fremtidige modstandere vil udnytte blottelserne.

4. Sergio Romero er en bekymring

Millioner af argentinske tilhængere skreg af deres tv, "Romero, kom ud!", da Josip Drmic brød gennem forsvarskæden og nærmede sig Romeros mål. Men målmanden blev fanget på mellemhånd og kunne kun takke et sløjt spark for, at hans hold ikke kom bagud. Tidligt i anden halvleg fik han igen hjerterne til at hoppe op i halsen, da han lod bolden slippe gennem smørfingrene. Alejandro Sabella må kunne forvente mere fra din nummer ét i kampene, der kommer.

5. Argentina mangler Carlos Tevez

Higuain og Lavezzi trækker ikke deres læs i Brasilien. Higuain skal bruge 50 chancer for at score, og Lavezzi er grundlæggende ikke særlig god. Begge præsterede under vanlig standard igen, og nu hvor Aguero ser ud til at blive klar til Argentinas kvartfinale lørdag, ser mindst én af de to ud til at kunne miste pladsen i start-11'eren. Di Maria endte med at blive helt, men det dækkede over endnu en skidt præstation fra Real-spilleren, og det, holdet reelt har brug for, er en vis señor Tevez. En skam han ikke er "god for holdmoralen".

Hvad lærte vi af opgøret mellem Belgien og USA? Læs med her!