Fem ting vi lærte af Holland-Costa Rica 0-0 (4-3 efter straffesparkskonkurrence)


1. Louis van Gaals målmandsgambling gav pote

Den hollandske træner, Louis van Gaal, havde ikke noget at miste; hvis Tim Krul efter at være blevet skiftet ind i det sidste minut af den forlængede spilletid gik ind og reddede bare et enkelt straffe, så ville han blive betragtet som et geni, mens man kunne sige, at han aldrig havde de store chancer for at redde sparkene, hvis de alle var gået ind.

Van Gaals gambling gav i sidste ende pote, og Krul blev helten.

2. Arjen Robben brugte ugen på at lytte til pressen

Du er tilgivet, hvis du troede, at det var Arjen Robben, der havde opfundet det at filme, efter den negative opmærksomhed som den hollandske angriber har været genstand for de seneste par dage efter sin kontroversielle rolle i sejren over Mexico.

Men det har han naturligvis ikke, og naturligvis var reaktionen på, at han ryger for nemt til jorden fuldstændig blæst ud af proportioner, men alting bliver forstørret i en VM-slutrunde.

Robben svarede igen med en kamp, hvor han det meste af tiden forsøgte at blive på fødderne, og man kan argumentere for, at hans effektivitet blev minimeret som et resultat.

3. Keylor Navas står foran en transfer til et endnu ukendt sted

Efter en uge hvor Atletico Madrid angiveligt forgæves skulle have forsøgt at hyre ham, er efterspørgslen på Keylor Navas voksende.

Han skulle have en frikøbsklausul på lige over 60 millioner kroner i sin kontrakt med Levante - en pris som flere europæiske storklubber med glæde vil betale.

Blandt en masse fortrinlige målmænd ved VM har han nok været den bedste.

4. Holland savner Nigel de Jong meget

Efter at han blev forhadt på grund af den brysthøje tackling, der skulle have resulteret i et rødt kort i VM-finalen for fire år siden, skulle man tro, at Nigel de Jong havde sørget for nok overskrifter, da han gik på banen i Brasilien, men han har vist sig at være Hollands vigtigste spiller - både når han er med, og når han ikke er.

Han spillede fremragende i gruppespillet, men har været skadet i begge knald-eller-fald-kampe, og som et resultat har hans hold haft problemer med at finde en erstatning i rollen som kontrollerende midtbanespiller, og spillet har ikke flydt på samme måde som tidligere i turneringen.

5. Costa Rica kan tage hjem med stolthed i bagagen

Costa Ricas formidable VM er slut, og intet andet hold i turnering kan siges at have udtømt sit potentiale, som centralamerikanerne har gjort.

De har skrevet sig ind i slutrundens historie og kan helt sikkert forlade Brasilien med stolthed over det, de har præsteret.