Fem ting vi lærte af Italien-Holland (2-0)


Antonio Conte kom overbevisende fra land som italiensk landstræner torsdag aften i Bari, da Gli Azzurri besejrede VM-bronzevinderen, Holland. Herunder kan du læse om de fem vigtigste ting, vi lærte af kampen:

 

5. Conte har allerede sat sit præg på holdet

10 minutter var nok. I løbet af den tid blæste Italien til angreb og satte hollænderne under massivt pres. Før Hiddinks udvalgte opdagede det, var de allerede bagud med to mål.

I Contes første landskamp som cheftræner så vi et mandskab, der var klar til at kæmpe og ofre sig fra første til sidste minut.

Tirsdag spilles der dog om vigtige kvalifikationspoint, og der er ikke plads til fejl i Norge...

 

4. Duoen Immobile-Zaza kan fungere

Hvem er Balotelli? Liverpool ligger meget langt fra Bari, og torsdag aften var der ingen, der savnede Mario Balotelli.

Det bliver ikke helt nemt for den tidligere Milan-angriber at generobre en plads på landsholdet, efter at duoen Immobile-Zaza efterlod et godt første indtryk.

Immobile kom på tavlen, og Zaza fremtvang straffesparket, der kastede 2-0-føringen af sig, men ser vi bort fra de enkelte episoder, så fungerede de to godt sammen, og vi kan meget vel få dem begge at se på banen i Oslo.

Sassuolo-angriberen Zaza har udtalt, at han aldrig før har spillet i et system som Contes, og at han er mere vant til 4-3-3. Han er forhåbentlig en fyr, der lærer hurtigt...

 

LÆS MERE: Schweiz har ikke besejret England i 33 år. Lykkes det mandag aften i Basel?

 

3. Fløjene fløj derudad

Vi skrev torsdag, at fløjene i et 3-5-2-system har en vigtig rolle at spille.

Og det må man sige, at de fik bevist. De Sciglio og Darmian gjorde det ligesom indskiftede Candreva og Pasqual glimrende.

Conte vil fortsætte med at kræve en stor arbejdsindsats af sine wingbacker, og han lader allerede til at have fået positive svar.

 

4. Til Oslo uden Marchisio

Det var en tackling med dyre konsekvenser, den som Marchisio satte ind mod Uruguay. Først og fremmest fordi den kostede Italien videre avancement (ok, ikke helt alene), men udvisningen betyder, at Marchisio misser den første EM-kvalkamp mod Norge.

Hvem skal erstatte ham? Pirlo er skadet, og torsdag var Parolo én af de få, der ikke overbeviste om sit værd, selvom han kun fik 20 minutter på banen.

De Sciglio og Darmian bør få genvalg på fløjene, og vi er sikre på, at Conte til kampen mod Norge hidkalder én af sine tidligere favoritter. Giaccherini, er du klar?

 

5. Holland var blevet i Brasilien

Det skulle have været en ny start for Holland efter Van Gaals 5-3-2-revolution, da Hiddink var tilbage i trænersædet med den hollandske klassiker 4-3-3.

Udvisningen af Martins Indi efter ni minutter lukkede kampen, men der var ikke meget positivt at tage med for den nye hollandske landstræner.

Også for Oranje er de vigtige kampe dog dem, der venter om hjørnet. På tirsdag venter Tjekkiet i Prag.

Følg vores dækning af landsholdsfodbold her!