International venskabskamp: Brasilien kommer til at kæmpe hårdt mod England


Premier League-sæsonen er forbi, men der er endnu en enkelt kamp, som spillerne skal igennem, før turen kan gå til stranden. Og hvilken kamp! Brasilien tager imod England som opvarmning til Confederations Cup, der venter lige om hjørnet. Bliver det mon endnu en klassiker mellem de to store fodboldnationer?

Sidste nyt fra omklædningsrummene

Luiz Felipe Scolari har skullet forholde sig til nogle frustrerende klub vs. land-kontroverser i den forgangne uge. Bernard, Réver, Jean, Fred og Diego Cavalieri spillede alle Copa Libertadores i midtugen og vil næppe starte på banen søndag aften. Luiz Gustavo og Dante blev langt om længe sluppet fri af Bayern efter en kold krig mellem sydtyskerne og det brasilianske fodboldforbund, men de to nykårede Treble-vindere starter sandsynligvis også på bænken.

Hos England vil Roy Hodgsons nok stille med nogenlunde samme start-11'er, som det var tilfældet mod Irland. Én mand, der ikke bliver klar, er dog Daniel Sturridge, der humpede fra banen i dén kamp; Jermain Defoe kan agere erstatning.

Form

Ingen af holdene har vist decideret fremragende form op til kampen. Brasilien har kun vundet én af sine seneste fem kampe - en sikker sejr over Bolivia i april. Brasserne blev udspillet af Italien og Rusland i de seneste par venskabskampe og har meget arbejde at gøre før VM i egen baghave næste år.

England har spillet sine to seneste landskampe uafgjort 1-1 - først mod Montenegro og siden mod Irland. Endnu et X kaster odds 3.95 af sig.

Indbyrdes opgør

Brasilien og England stod over for hinanden tidligere på året på Wembley i FA's jubilæumskamp. Three Lions vandt 2-1 på et sejrsmål af veteranen Frank Lampard. En gentagelse af det resultat er sat til odds 18.00.

Målscorere

Barcelona-nyindkøbet Neymar er favorit som første målscorer med odds 5.00, men bedre spilværdi kan findes andetsteds. Lucas (odds 2.90 som målscorer) starter med stor sandsynlighed inde, mens midtbanespilleren Paulinho (19.00 som første målscorer) har et godt øje for målet.

Hos gæsterne kan fløjene Theo Walcott (7.50 som målscorer) og Alex Oxlade-Chamberlain (9.00) håbe på at kunne efterligne John Barnes berømte mål på Maracana.

Odds & vurdering

Begge holds øjeblikkelige form indikerer, at det bliver en ganske lige kamp. Uafgjort er bestemt værd at satse på til odds 4.00, mens det også kan vise sig klogt at spille på, at begge hold scorer til odds 1.80. 1/X på Halvleg/Fuld Tid er også fristende til odds 17.00.

Resultattip: Brasilien 1-1 England (7.75)


Klik her for at spille på kampen mellem Brasilien og England hos Unibet