Internationale ungdomsvenskabskampe: To af de største talentfabrikker mødes i Spanien


Spanien 1.85 Uafgjort 3.50 Tyskland 3.60 (Kickoff tirsdag 20:30)


Spanien og Tyskland har vel nok to af de bedste ungdomsårgange i Europa, og tirsdag aften mødes de to nationers U21-landshold i Palencia klokken halv ni. Sidst de to hold mødtes på U21-niveau, var juni sidste år i Israel, da de senere europamestre fra Spanien vandt 1-0.

Spanierne dominerer deres kvalgruppe til EM i 2015 med 18 point efter seks kampe og en målscore på 22-5. Det spanske hold er ikke længere identisk med det, der vandt EM-finalen mod Italien, men kvaliteten er den samme, og tirsdag aften skal vi igen se talenter, der for længst har etableret sig som profiler på deres klubhold: Muniain fra Athletic Club, Jese og Morata fra Real Madrid samt stortalentet Deulofeu, der pt. er lejet fra Barcelona til Everton.

Tyskland er heller ikke at kimse ad, selvom holdet skuffende måtte sige farvel til EM efter gruppespillet, og tyskerne ligger også godt til i deres VM-kvalgruppe med 14 point efter seks kampe og seks point ned til Montenegro, som Tyskland spillede 1-1 med på udebane i november.

Den nye landstræner, Hrubesch, forventes at satse på Ter Stegen i målet, og af andre interessante navne kan vi nævne angriberen Volland fra Hoffenheim samt midtbanespilleren Leitner fra VfB Stuttgart.

Der er med andre ord lagt op til en meget interessant venskabskamp, hvor spanierne er favoritter med det fristende odds 1.85.


Klik her for at læse om de otte ting, du skal holde øje med i denne uges landskampe!