Internationale venskabskampe: Conte debuterer med uafgjort mod Holland


Sidste nyt fra omklædningsrummene

Conte (til højre på billedet herover) står for første gang i spidsen for det italienske landshold, når den tidligere Juventus-træner torsdag aften sender sine udvalgte på banen mod Holland i den sædvanlige 3-5-2-formation. Chiellini bliver sparet inden kvalkampen i Norge, og det samme gør sig sandsynligvis gældende for El Shaarawy, der søndag fik en mindre knæskade. Sirigu står på mål, mens angrebduoen består af Immobile og Zaza.

Ligesom Conte er det første landskamp (i denne omgang) for den hollandske boss Hiddink. Oranje vender tilbage til 4-4-2'eren efter Van Gaals eksperiment med 5-3-2 under VM, og torsdag aften udgøres gæsternes offensiv af Kuyt, Van Persie og Lens.

 

Form

Mange er nysgerrige efter at se, hvordan Gli Azzurri vil spille under Conte - også fordi det torsdag i Bari er en generalprøve på kvalkampene til EM 2016. I fraværet af Barzagli starter Astori inde i venstre side af forsvarskæden, hvor Bonucci ligger centralt og Ranocchia til højre.

Vlaar og Robben er ikke med i Hollands trup, men derudover er det de samme spillere, vi så i Brasilien. Holland er havnet i en nem EM-kvalgruppe (ingen gruppe er svær for de største nationer, eftersom der er plads til 24 hold ved EM, og de to bedste fra hver gruppe går videre til slutrunden), og for hollænderne er kampen i Italien en test forud for tirsdagens udekamp i Tjekkiet.

 

Det siger trænerne

Antonio Conte (Italien): “Det er ikke alle, der kan vinde, men kun særlige mennesker. Vi vil være særlige".

Guus Hiddink (Holland): “Her har vi en ny generation af talenter, som skal udvikle sig, og jeg kan godt lide at arbejde med unge spillere".

 

Nøglespillerne

I en 3-5-2'er er wingbackernes rolle fundamental, og torsdag aften vil Conte især fokusere på det arbejde, som De Sciglio og Candreva lægger for dagen. Milan-spilleren var ude af weekendens ligapremiere med karantæne, mens Lazio-spilleren kun viste glimt af sit talent hen imod slutningen af den tabte kamp mod netop Milan, hvor han dog brændte et straffe.

Van Gaal satsede på ham, og det gør Hiddink også; Nigel De Jong var en nøglespiller i Brasilien, og torsdag aften er det endnu en gang ham, der spiller foran forsvarskæden og skal sætte gang i de hollandske kontraangreb.

 

Vores vurdering

Conte har bedt sine spillere om at give 100 pct. i denne kamp for at vise, at holdet har i sinde at tage hul på et nyt kapitel i landsholdshistorien. Holland er et hold, der aldrig giver op - heller ikke i venskabskampe - og torsdag aften forventer vi et uafgjort resultat til odds 3.15. Vi tror ikke, der bliver scoret mange mål og satser derfor også på under 2.5 mål til odds 1.53.