Internationale venskabskampe: Formidable Spanien spænder ben for Suarez og Forlan


Der er et væld af internationale venskabskampe onsdag aften, hvor nogle af spillets største aktører får mulighed for at gå i kødet på hinanden.

Tag et kig på vores spilforslag, hvor vi forbereder os til en travl fodboldaften.
 

Spanien 1.55 Uafgjort 3.80 Uruguay 6.00

De forsvarende europamestre møder deres modstykker fra Uruguay i Doha, hvor de lokale har døbt kampen "Mestermødet".

Alle, der har kastet et hurtigt blik på Uruguays form for nylig, vil imidlertid fortælle dig, at kampen næppe kommer til at leve op til det skudsmål. Uruguays nylige sejr over Polen var den første af sin slags i seks kampe. Sydamerikanerne kæmper fortsat med at få Luis Suarez, Edinson Cavani og Diego Forlan passet ind på det samme hold. Det værste nederlag i den periode var 0-3-kampen mod Argentina.

Spanien må undvære folk som Iker Casillas, Xavi og Xabi Alonso, men deres erstatninger er så dygtige, at det er svært at forestille sig, at trioen for alvor vil være savnet. Sats på, at Spanien vinder uden at lukke mål ind til odds 2.80 mod et uruguayansk mandskab, der ikke ser ud til at kunne finde den rette offensive balance i øjeblikket.

Resultattip: Spanien 2 Uruguay 0 (7.75)

Holland 2.30 Uafgjort 3.25 Italien 3.05

Disse to landshold kunne næsten ikke have lidt mere forskellige skæbner ved EM 2012. Holland snublede ud af gruppespillet, som de fleste danskere vil kunne huske, mens italienerne nåede finalen.

Siden mesterskabet sidste sommer har Holland imidlertid fundet sine ben og havde vundet fire kampe, før det blev til en uafgjort mod Tyskland. Italien derimod har tabt til England og Frankrig i venskabsregi og har måttet kæmpe sig til en uafgjort i en VM-kvalkamp mod Bulgarien i Danmarks gruppe. Her får du højdepunkterne fra nederlaget til Frankrig.

Det lader til at blive en tæt kamp mellem to hold, der står godt til hinanden. Uafgjort er et godt sats til odds 3.25, og det samme er under 2.5 mål til odds 1.75.

Resultattip: Holland 1 Italien 1 (6.25)

Sverige 3.80 Uafgjort 3.35 Argentina 1.95

Efter at have præsteret mindeværdige comeback mod både Tyskland og England på det seneste skal Sverige nu op mod selveste Argentina.

Argentinerne har et af de mest formstærke hold i international fodbold netop nu. Sidst landsholdet tabte, var tilbage i 2011. Hvad der er helt essentielt, er, at Alejandro Sabella lader til at få det bedste ud af Lionel Messi i Argentina-trøjen. Barcelona-stjernen har scoret 12 mål i ni landskampe i 2012, og du kan se dem alle i videoen herunder.

Det giver Messi en ganske god spilværdi til odds 2.00 som målscorer, hvis du sammenligner oddset med det, du normalt får på ham i Barca-trøjen. Hvad der også er en overvejelse værd, er odds 1.86 på mere end 2.5 mål. Begge hold plejer at have mål i sig.

Resultattip: Sverige 1 Argentina 3 (16.00)

Frankrig 2.45 Uafgjort 3.25 Tyskland 2.80

Der er ingen grund til at være overrasket over, at Frankrig er lille favorit oddsmæssigt mod Tyskland. Siden EM sidste sommer har Didier Deschamps ført sit hold til uafgjort mod Uruguay og Spanien samt en sejr ude over Italien.

Tyskerne derimod har tabt til Argentina, siden man nåede til EM-semifinalen i sommer, samt spillet uafgjort mod Holland og Sverige i en kamp, hvor tyskerne var foran hele 4-0 (se videoen herunder).

Et tredje X i træk for Tyskland virker sandsynligt mod et formstærkt fransk hold, og det kaster odds 3.25 af sig. Begge hold har de offensive instinkter på plads, og du får odds 1.72 på, at begge hold scorer.

Resultattip: Frankrig 1 Tyskland 1 (6.50)

Klik her for at spille på onsdagens venskabskampe