Internationale venskabskampe: Forvandlet italiensk landshold kommer under pres mod stærke albanere


Sidste nyt fra omklædningsrummene

Conte har udtaget 14 nye spillere i forhold til den trup, der mødte Kroatien søndag aften, og dermed kan vi forvente en fuldstændig anderledes start-11'er tirsdag aften. Der er mange mulige debutanter (eller semi-debutanter), men i det centrale forsvar er rutinerede Bonucci, der var i karantæne mod Kroatien, tilbage. Helt fremme forventes Giovinco og Destro at få spilletid.

De Biasi håber at kunne gøre en god figur i sit hjemland, og han stiller sit albanske landshold op i en tætpakket 4-5-1-opstilling, hvor den eneste angriber vil være Cikalleshi.

Form

Gli Azzurri fik en udmærket uafgjort mod Kroatien, men hvad spillet angik, blev Contes udvalgte domineret af kroaterne. Den italienske landstræner demonstrerede en vis taktisk fleksibilitet, da han gik fra sin elskede 3-5-2 til 4-4-2 og til sidst endte i en 4-1-4-1. Tirsdag aften i Genova går han tilbage til en bagkæde med tre og en midtbanekæde med fem, hvor manges øjne vil hvile på Parolo og Bonaventura.

LÆS MERE: Danmark slutter landsholdsåret af tirsdag aften i Rumænien. Vi varmer op!

Albanien fik senest en vigtig 1-1'er i Frankrig, og selvom der kun var tale om en venskabskamp, så gav resultatet albanerne tro på egne evner og midler. Holdet er i den grad med i kampen om en topplacering i EM-kvalens Gruppe I, hvor De Biasi & Co. såmænd vandt 1-0 i Portugal i premiererunden. Efter uafgjort på eget græs mod Danmark (1-1) gik det galt på udebane mod Serbien, hvor en drone som bekendt fik stoppet kampen i Beograd, og albanerne blev efterfølgende udpeget som tabere af kampen. Der forventes masser af albanske fans på lægterne i Genova tirsdag aften, hvor 11.000 af de i alt 17.000 solgte billetter er solgt til albanere.

Nøglespillerne

Conte pønser som sagt på at smide en masse nye navne i aktion, og det skal blive interessant at se, hvordan tre fløjspillere som Parolo, Sturaro og Bonaventura klarer sig inde centralt. Desuden bliver det spændende at se, hvordan Cerci og Antonelli gebærder sig på hver sin fløj. Efter pausen kan vi få Okaka at se for første gang i den azurblå trøje.

Vurdering og spilforslag

Italien vil som sagt være helt forandret i forhold til søndagens EM-kvalkamp. De Biasis albanske landshold har allerede slået Portugal på udebane og spillet uafgjort i Frankrig, og det er et hold, der spiller på et højt niveau. Vi satser både på under 2.5 mål til odds 1.74 og - til de lidt mere modige - uafgjort til odds 4.00.

LÆS MERE: Følg vores blogdækning af landsholdsfodbold!