Internationale venskabskampe: Three Lions nedlægger rødhvidt bytte på Wembley


England 1.60 Uafgjort 3.70 Danmark 5.75 (Kickoff onsdag 21:00)


Dette bliver de sidste 90 minutter, Roy Hodgson får til at vurdere sine spillere, før den tidligere FC København-træner og nuværende engelske landstræner skal udtage sin bruttotrup til VM i Brasilien, der skydes i gang om 99 dage.

Selvom det kun er en venskabskamp, vil England meget gerne have en sejr efter at have tabt sine to kampe, efter at VM-kvalifikationen blev sikret med den nervepirrende sejr over Polen.

Nederlagene til Tyskland og Chile har lagt en dæmper på gemytterne, og Danmark vil også være i stand til at byde englænderne op til dans onsdag aften på Wembley.

Kampe mellem de to nationer er som regel garanti for mål; de seneste tre indbyrdes opgør er således endt 2-1 (til England), 3-2 (til Danmark) og 3-0 (til England).
 

Sidste nyt fra omklædningsrummene

Hodgson har 30 spillere til rådighed, men må undvære den skadede Tottenham-højreback Kyle Walke, hvilket betyder, at Glen Johnson får sin landskamp nummer 50.

Ross Barkley og den formstærke Raheem Sterling bør også få roller at spille - og det samme med Arsenals midtbanespiller Alex Oxlade-Chamberlain. Anfører Steven Gerrard og Wayne Rooney starter begge inde, mens Southamptons venstreback, Luke Shaw, er i landsholdstruppen for første gang.

Morten Olsens eneste skadesproblem vedrører midtbaneprofilen Christian Eriksen, der døjer med ryggen. Den danske landstræner har ikke overraskende meldt ud, at Tottenham-spilleren kun spiller, hvis han er 100 pct. klar.

Arsenal-angriberen Nicklas Bendtner forventes at starte inde for de rødhvide tropper i en kamp, som vi forventer, vil ende med en smal engelsk sejr.
 

Spilforslag: De seneste fire kampe mellem de to lande er endt med minimum 2.5 mål, så vi satser på, at det sker igen til odds 2.00

Resultattip: England 2-1 Danmark at 9.00


Klik her for at læse om de otte ting, du skal holde øje med i ugens venskabskampe!